nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

TNB buat penilaian menyeluruh kerugian akibat banjir

9 JAN : Pengerusi Tenaga Nasional Bhd (TNB), Datuk Seri Mahdzir Khalid berkata, TNB akan membuat penilaian menyeluruh berkenaan kerugian yang dialaminya berikutan banjir yang melanda di empat negeri ketika ini.

Menurut beliau, penilaian itu dijangka dilakukan sebaik bencana yang melanda Pahang, Kelantan, Terengganu dan Johor pulih sepenuhnya.

“TNB pernah ada pengalaman pada tahun 2014 apabila banyak aset seperti pencawang elektrik rosak berikutan banjir yang berlaku, jadi dalam tempoh enam tahun sehingga kini, banyak perkara yang telah dilakukan untuk mengurangkan kerosakan terhadap aset TNB.

“Sebagai contoh, tempat letak pencawang elektrik sebelum ini berada di kawasan tanah rendah, tetapi sekarang ia diletak di tempat lebih tinggi. Kalau banjir berlaku sekalipun, ada aset yang selamat,” jelasnya.

Beliau berkata demikian selepas majlis penyampaian sumbangan pakaian persekolahan kepada pelajar sekolah Padang Terap di sini, hari ini.

Menjelas lanjut, Ahli Parlimen Padang Terap itu berkata, TNB juga telah mengambil tindakan menutup sementara pencawangnya di kawasan yang dilanda banjir bagi mengelakkan sebarang isu keselamatan yang boleh membahayakan nyawa penduduk.

“TNB juga menyediakan set jana kuasa mudah alih bagi menyediakan bekalan elektrik di situ di pusat perpindahan sementara sekiranya tiada bekalan elektrik di situ,” ujarnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.