nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Covid-19: PM dijangka umum langkah lebih ketat petang ini

11 JAN : Menteri Kesihatan, Datuk Seri Dr Adham Baba membayangkan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin akan mengumumkan langkah dan tindakan yang lebih ketat menerusi perutusan khasnya pada petang ini.

Menurutnya, langkah dan tindakan yang bakal diumumkan Perdana Menteri itu adalah sangat perlu dalam usaha kerajaan untuk mengawal jangkitan Covid-19  yang kini sedang meningkat.

“Tindakan lebih ketat itu adalah antara langkah drastik yang mungkin kerajaan laksanakan bagi menurunkan jumlah kes jangkitan harian COVID-19. Tentu sekali kita akan melihat penurunan jumlah kes sekiranya langkah yang akan dilaksanakan itu bertepatan,” katanya.

Beliau berkata demikian dalam satu sidang media, hari ini.

Muhyiddin dijadual menyampaikan Perutusan Khas Pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) pada jam 6 petang ini, susulan peningkatan kes jangkitan COVID-19 sebanyak empat angka sejak Disember lalu.

Dalam pada itu, beliau berkata Kementerian Kesihatan (KKM) sentiasa memastikan peralatan diperlukan di hospital mencukutpi terutama katil, wad, Unit Rawatan Rapi (ICU) dan alat bantuan pernafasan bagi merawat pesakit COVID-19.

Katany alagi, sumber manusia amat diperlukan buat masa ini untuk bertugas di Pusat Kuarantin dan Rawatan COVID-19 Berisiko Rendah (PKRC) termasuk di Taman Ekspo Pertanian Malaysia (MAEPS), Serdang; Institut Latihan Kementerian Kesihatan Malaysia (ILKKM) serta beberapa pusat lain yang sudah diwartakan.

“Sumber manusia juga amat diperlukan dan kementerian sentiasa memastikan tenaga kerja mencukupi bagi merawat kes COVID-19.

“Tempat ini bersedia untuk menerima pesakit COVID-19 berisiko rendah tahap satu dan dua manakala pesakit berisiko tinggi dirawat di hospital KKM.

“Kita juga sedang mempersiapkan supaya hospital swasta juga berperanan merawat kes COVID-19 pada masa hadapan,” jelasnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.