nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

JKR Sabah ambil tindakan baiki jalan, jambatan rosak

14 JAN : Menteri Kerja Raya Sabah, Datuk Seri Bung Mokhtar Radin berkata Jabatan Kerja Raya (JKR) Sabah akan mengambil tindakan segera, bagi membaiki jalan serta jambatan yang rosak akibat bencana banjir yang berlaku di negeri ini.

Menurutnya, banyak laporan yang sudah diterima berhubung perkara berkenaan dan jurutera daerah telah turun padang memantau laporan kerosakan tersebut dan memberikan laporan terperinci berhubung perkara itu.

“Keadaan cuaca tidak menentu sejak beberapa hari lepas dengan hujan lebat yang berterusan menyebabkan banjir berlaku, menjadi punca banyak jalan dan jambatan rosak terutamanya di daerah Pitas selain di Kota Marudu dan Beluran.

“Bagi kes jalan runtuh yang tidak terlalu serius, kerja-kerja pembersihan telah pun dilaksanakan oleh pihak JKR, termasuk jalan-jalan di bawah jagaan kontraktor atau syarikat yang mendapat konsesi penyelenggaran,” jelasnya.

Beliau berkata demikian menerusi satu kenyataan malam ini.

Tambahnya lagi, semua jurutera daerah JKR diminta bersiap-siaga memantau keadaan, bagi menghadapi sebarang kemungkinan sekiranya hujan berterusan dan banjir berlaku yang berkemungkinan besar  menyebabkan banyak jalan dan jambatan akan terjejas.

“Bagi kes-kes jalan runtuh termasuk jambatan yang memerlukan kos pembaikan yang tinggi penilaian akan dilakukan, bagi menentukan anggaran kos pembaikan dan akan dilaksanakan segera bagi memastikan sistem perhubungan penduduk yang terlibat tidak terjejas,” ujarnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.