nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Rawatan COVID-19 hospital swasta bukan percuma

27 JAN: Pesakit yang disahkan positif COVID-19 boleh menerima rawatan di hospital swasta, namun mereka perlu menggunakan kewangan sendiri kerana kos rawatan bukan percuma.

Presiden Persatuan Hospital Swasta Malaysia, Datuk Dr. Kuljit Singh berkata, pesakit tidak boleh mengharapkan rawatan percuma kerana hospital swasta tidak menerima sokongan kewangan kerajaan.

“Adalah mustahil untuk mendapat rawatan percuma atau murah kerana hospital swasta perlu menanggung semua perbelanjaan.

“Hospital swasta telah berkorban dengan mengosongkan wad dan aras tertentu bagi menerima pesakit COVID-19, ” katanya, hari ini.

kuljit singh
DR KULJIT SINGH

Dalam pada itu, mengenai liputan insurans, Kuljit memberitahu, pesakit perlu berunding dengan syarikat insurans dan ia bergantung sama ada insurans perubatan berkenaan meliputi kos rawatan untuk COVID-19.

Menurutnya, beliau tidak pasti sama ada terdapat pesakit yang berjaya menuntut insurans untuk kos rawatan COVID-19 di hospital swasta kerana ia bergantung kepada pesakit dan juga syarikat insurans.

“Kerajaan telah menyeru pesakit yang mampu atau dilindungi insurans dan syarikat untuk mendapat rawatan di hospital swasta memandangkan hospital kerajaan tidak dapat menerima semua pesakit.

“Pesakit bagaimanapun perlu menghubungi hospital swasta untuk memastikan terdapat kekosongan katil.

“Setakat ini, tiada hospital swasta yang mengalami isu penuh dan hampir semua hospital swasta boleh menerima pesakit,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.