nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

UPKO hargai peruntukan DUN daripada kerajaan GRS

10 FEB: Pertubuhan Kinabalu Progresif Bersatu (UPKO) menghargai keprihatinan kerajaan Gabungan Rakyat Sabah (GRS) menyalurkan peruntukan RM100,000 kepada setiap Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) pembangkang di negeri itu.

Peruntukan dengan jumlah keseluruhan RM3.1 juta kepada 31 ADUN pembangkang itu bertujuan membantu mereka menangani masalah yang berpunca daripada penularan COVID-19 di kawasan masing-masing.

Penghargaan itu disuarakan melalui kenyataan bersama yang dikeluarkan oleh Presiden UPKO, Datuk Wilfred Madius Tangau; Timbalan Presiden, Datuk Donald Mojuntin dan Naib Presiden Datuk Ewon Benedick hari ini.

Mereka mengucapkan tahniah kepada Ketua Menteri Sabah, Datuk Seri Hajiji Noor kerana melakukan pembaharuan.

Ketiga-tiga pemimpin kanan UPKO itu turut menyifatkan langkah tersebut sebagai satu permulaan baik yang menjurus ke araf tidak mempolitikkan dana pembangunan Dewan Undangan Negeri (CDF).

“Bagaimanapun, UPKO berpendapat pembaharuan itu dapat diperluaskan lagi dan Datuk Seri Hajiji akan dikenang dalam lipatan sejarah jika kerajaan negeri pimpinannya dapat menggubal undang-undang yang memastikan pengagihan CDF yang saksama untuk semua ADUN dan Ahli Parlimen tanpa mengira fahaman politik,” kata mereka.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.