nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Gerakan kecewa komen jijik terhadap Hadi

17 FEB: Parti Gerakan meluahkan rasa kecewa dan marah kepada pengguna Facebook berbahasa Mandarin terhadap berita Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang dimasukkan ke Institut Jantung Negara (IJN), kelmarin. 

Setiausaha Agungnya, Mak Kah Keong berkata komen diberikan oleh pengguna laman sosial Facebook yang dilihat tindakan menjijikkan dan mendakwa perkara itu berlaku hasil daripada hasutan daripada pihak parti-parti tertentu.

“Saya marah dalam kesedihan! Tuan Guru Abdul Hadi telah dirawat di IJN turut dilaporkan dalam media Cina. Setelah membaca komen-komen netizen yang mengguna bahasa Mandarin, saya berasa sangat marah dan sedih.

“Saya tak jangka, ada juga netizen (penyokong parti parti tertentu atau hasil hasutan parti parti tertentu) memberi komen yang sangat menjijikkan.

“Contoh komen tersebut antaranya: ‘Cantik, dia sangat mendekati pencipta dah; ‘Harap dia tak sampai Jumaat ini’; Selamat bersemadi dengan aman,” luahnya menerusi Facebook miliknya, hari ini. 

Abdul Hadi dimasukkan ke Institut Jantung Negara (IJN), kelmarin selepas dikejarkan ke Jabatan Kecemasan Hospital Putrajaya beberapa jam sebelum itu.

Kenyataan itu mendakwa, beliau dibawa ke hospital itu pada jam 7.50 malam kerana mengalami sesak nafas.

Namun, anak beliau, Muhammad Khalil Abdul Hadi menerusi hantaran di Facebooknya mengesahkan bapanya dalam keadaan stabil dan kini sedang menerima rawatan di Institut Jantung Negara (IJN).

Dalam pada itu, Kah Keong memberitahu sikap yang ditunjukkan melalui melalui komen-komen tersebut tidak mencerminkan budaya yang sepatutnya diamalkan oleh bukan sahaja masyarakat Tionghua, malah juga warga Malaysia.

“Ini bukan budaya Tionghua dan budaya Malaysia! (Kesopanan dan Kesusilaan). Semoga Tuan Guru kembali sihat walafiat,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.