nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Anwar Perlu Tunjuk Bukti Tuduh PN Beli MP -MPT Bersatu

3 MAC : Ahli Majlis Pimpinan Tertinggi (MPT) Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU), Dr Muhammad Faiz Na’aman mencabar Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim membuktikan dakwaan beliau kononnya kerajaan Perikatan Nasional (PN) ketika ini sedang bergelut untuk membeli dan mengugut mana-mana Ahli Parlimen sebelum sidang Parlimen diadakan.

Muhammad Faiz berkata jika tidak, dakwaan Ketua Pembangkang itu hanyalah fitnah dan dakwaan itu boleh diambil tindakan undang-undang oleh pihak berkuasa.

“Dakwaan Anwar agak berat dan sepatutnya perlu disusuli dengan bukti, jangan hanya nak menuduh kerana akan menjadi fitnah.

“Namun, kita sendiri sedia maklum dan tahu itu merupakan salah satu cara berpolitik Anwar dengan dakwaan-dakwaan yang tidak disusuli dengan bukti yang nyata, jelas dan sahih,”katanya ketika dihubungi PN BBC Portal, hari ini.

Terdahulu, Anwar menerusi rakaman Facebook miliknya kelmarin mendakwa kononnya kerajaan PN sedang bergelut untuk membeli dan mengugut mana-mana Ahli Parlimen sebelum sidang Parlimen diadakan.

Beliau turut mendakwa kononnya PN yang dipimpin Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin tidak mempunyai keyakinan selain hilang sokongan majoriti dalam kalangan Ahli Parlimen.

Dalam pada itu, Muhammad Faiz menyatakan adalah satu tuduhan tidak berasas dilemparkan oleh Anwar kerana tidak mungkin kerajaan akan melakukan tindakan demikian kerana politik berasaskan wang tidak bertahan lama.

“Saya tidak fikir bahawa Tan Sri Muhyiddin Yassin sebagai Perdana Menteri dan Presiden BERSATU berfikir pendek untuk ke arah itu.

“Bagi saya Datuk Seri Anwar dia hanya nak publisiti dan kalau kita terlampau fokus dakwaan dia pun, dia akan dilihat sebagai watak yamg masih relevan dalam politik negara,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.