nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PN Perlis Sambut Baik Pendirian Shahidan

5 MAC: Perikatan Nasional (PN) Negeri Perlis menyambut baik keputusan UMNO negeri itu mempertahankan kerjasama bersama Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) pada Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU-15), biarpun pucuk pimpinannya mengesahkan bakal menamatkan jalinan itu di peringkat nasional.

Pengerusinya, Mohd Shukri Ramli berkata, pihaknya mengharapkan kerjasama antara PAS, UMNO dan Bersatu dapat diteruskan dan diperkukuhkan di samping penyertaan parti-parti lain serta pertubuhan bukan kerajaan (NGO)

“Pengerusi UMNO negeri Datuk Seri Shahidan Kassim amat positif menjalin kerjasama dengan PN di Perlis.

“Walaupun UMNO di peringkat pusat menghantar surat kepada Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin bagi memutus kerjasama pada PRU-15, namun ia berbeza di Perlis.

“Kita amat berharap keputusan yang positif daripada UMNO untuk terus bersama dengan PN,” katanya selepas perjumpaan PN Negeri bersama Perdana Menteri di sebuah hotel di Kangar, hari ini.

Terdahulu, Shahidan menyatakan keputusan UMNO Perlis adalah menyokong kerajaan PN dan semasa pilihan raya akan bekerjasama dengan semua parti politik Bumiputera, termasuk Bersatu dan PAS

Shahidan turut mengesahkan UMNO Perlis belum dimaklumkan secara rasmi keputusan MKT itu dan berpegang kepada pendirian rasmi parti sebelum ini.

Dalam pada itu, Mohd Shukri yang juga merupakan Pesuruhjaya PAS Perlis memberitahu, pihaknya dan Bersatu sentiasa membuka ruang kepada pelbagai pihak di negeri itu untuk turut menyertai PN

“Setakat ini kita mempunyai dua parti iaitu PAS dan Bersatu, kewujudan gerakan atau parti lain masih terbuka. Jika sekiranya ada parti lain seperti Gerakan kita akan bergerak bersama.

“Dengan wujudnya PN di negeri Perlis kita akan memantapkan lagi gerak kerja ke arah menghadapi PRU-15,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.