nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pulau Tioman dikenakan PKPD bermula esok

15 MAC: Kerajaan melaksanakan Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan (PKPD) selama dua minggu di Pulau Tioman, Rompin, Pahang bermula esok.

Menteri Kanan (Keselamatan), Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob, berkata pelaksanaan PKPD itu dibuat selepas Kementerian Kesihatan (KKM) melaporkan situasi serius di pulau berkenaan.

Katanya, KKM mengesahkan berlaku peningkatan kes secara mendadak di lokaliti terbabit dengan kadar kebolehjangkitan dalam komuniti adalah tinggi.

“Sehingga semalam, KKM melaksanakan 48 ujian saringan dan daripada jumlah itu, sebanyak 16 kes positif COVID-19 direkodkan.

“Selepas membuat penilaian risiko bersama pelbagai agensi dalam Jawatankuasa Teknikal Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dan atas nasihat KKM, kerajaan bersetuju melaksanakan PKPD di Pulau Tioman bermula 16 Mac hingga 29 Mac ini,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Ismail Sabri berkata, pelaksanaan PKPD itu bagi memudahkan KKM melaksanakan saringan secara bersasar ke atas semua penduduk dan mengawal pergerakan serta penularan jangkitan dalam komuniti.

Sementara itu, beliau berkata, pelaksanaan PKP di Nabawan, Sabah yang dijadualkan tamat esok, dilanjutkan selama dua minggu bermula 17 Mac ini.

“Sehingga kini, KKM melaksanakan 3,079 ujian saringan dan daripada jumlah itu secara kumulatif sebanyak 279 kes direkodkan.

“Bagaimanapun, KKM mengesahkan masih terdapat baki 872 sampel saringan belum mendapat keputusan,” katanya. – Oleh FAIZATUL FARHANA FARUSH KHAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.