nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Bazar Ramadan, bazar Aidilfitri dan solat Tarawih Dibenar

16 MAC : Kerajaan bersetuju membenarkan operasi bazar Ramadan, bazar Aidilfitri dan solat Tarawih di seluruh negara pada bulan Ramadan bulan depan.

Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, ia akan dilaksanakan dengan prosedur operasi standard (SOP) yang ketat.

“Bagi bazar Ramadan, antara yang perlu dipatuhi adalah lokasi di kawasan terbuka, menyediakan laluan sehala, pintu masuk dan keluar berbeza dan pendaftaran MySejahtera di pintu masuk.

“Selain itu mereka juga perlu mengawal jumlah pengunjung mereka. Bagi waktu operasi Bazar Ramadan dari jam 3 petang hingga 8 malam manakala Bazar Aidilfitri dari jam 10.00 pagi hingga 12 tengah malam.

“Walau bagaimanapun, dari sudut lokasi, jumlah gerai serta saiz tapak dan lain-lain akan ditentukan oleh pihak berkuasa tempatan (PBT) di negeri masing-masing,” katanya pada sidang media di Kementerian Pertahanan Malaysia di Kuala Lumpur, hari ini.

Tambah beliau, walaupun solat Tarawih dibenarkan, namun jumlah kehadiran jemaah adalah tertakluk kepada pihak berkuasa Agama negeri masing-masing. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.