nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

MOTAC teliti pandangan industri pelancongan untuk tindakan lanjut – Nancy

16 MAC: Kementerian Pelancongan, Seni dan Budaya (MOTAC) sudah mengadakan sesi libat urus dan meneliti pandangan dikemukakan pemain industri serta membawa usul berkenaan kepada kementerian berkaitan untuk tindakan seterusnya.

Menterinya, Datuk Seri Nancy Shukri berkata, tindakan itu selaras kenyataan Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Ekonomi) Mustapa Mohamed yang memintanya membawa kertas kerja untuk dibentangkan kepada Majlis Tindakan Ekonomi (MTE) supaya isu berkaitan sektor pelancongan dapat ditangani.

NANCY

“MOTAC sudah membentangkan kesan dan strategi pemulihan industri pelancongan kepada MTE dan sudah diterimanya.

“Pada masa ini, tindakan diambil MOTAC adalah berasaskan kepada keputusan tersebut.

“Usaha mendekati pemain industri dilaksanakan Mustapa adalah selari dengan usaha MOTAC yang sentiasa berkomunikasi dan bekerjasama rapat dengan penggiat industri pelancongan seni dan budaya dalam mendengar keluhan, selain mengemukakan cadangan bersama seperti dibincangkan dengan mereka,” katanya dalam satu kenyataan, hari ini.

Terdahulu, Mustapa memaklumkan satu kertas kerja untuk membantu sektor pelancongan yang terkesan akibat pandemik COVID-19 perlu disediakan dan dibentangkan kepada MTE.

Katanya, beberapa sektor seperti perkhidmatan, pembuatan dan pertanian sudah mula beroperasi serta menunjukkan tanda pemulihan, tetapi pengusaha pelancongan masih berdepan tekanan akibat wabak itu.

Mustapa turut mencadangkan, satu kertas kerja disiapkan dengan diketuai Nancy untuk dibentangkan kepada MTE supaya pihaknya dapat mendengar perkara terkini mengenai sektor pelancongan.

Nancy berkata, sepanjang Februari lalu, kementeriannya sudah mengadakan lima sesi libat urus menerusi Jawatankuasa Pasukan Pengurusan Krisis membabitkan lebih 30 wakil industri bagi mendapatkan maklum balas mengenai cabaran dihadapi dan cadangan yang diusulkan.

“Hasil daripada sesi libat urus ini, MOTAC sudah meneliti setiap pandangan dikemukakan pemain industri dan MOTAC komited dalam mengambil tindakan terhadap perkara yang berada di bawah bidang kuasa MOTAC,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.