nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kematian jururawat tiada kaitan dengan suntikan vaksin

18 MAC: Ketua Pengarah Kesihatan Dr Noor Hisham Abdullah, mengesahkan kematian seorang jururawat yang menetap di Sungai Petani, Kedah, adalah kerana serangan jantung dan tiada kaitan dengan suntikan vaksin COVID-19 diterimanya lima hari lalu.

Dr Noor Hisham berkata hasil siasatan dilakukan oleh Kementerian Kesihatan (KKM) mendapati punca kematian sebenar Allahyarhamah adalah akibat serangan jantung.

“Jelas daripada siasatan punca kematian bukan disebabkan oleh kesan samping vaksin.

“Setakat ini, Alhamdulilah (tiada lagi penerima suntikan vaksin COVID-19 yang meninggal dunia akibat kesan sampingan). Kalau adapun hanya kesan samping ringan selepas menerima suntikan vaksin,” katanya ketika dihubungi di sini hari ini.

Media hari ini melaporkan seorang jururawat yang menjadi penerima suntikan vaksin Covid-19 pada 12 Mac lalu, disahkan meninggal dunia akibat serangan jantung.

Ketua Polis Daerah Kuala Muda Asisten Komisioner Adzli Abu Shah berkata, wanita berusia 45 tahun itu meninggal dunia di rumahnya di Bandar Seri Astana di sini, semalam.

Katanya, wanita itu yang berkhidmat hampir 20 tahun juga mempunyai rekod penyakit darah tinggi dan pihaknya dimaklumkan kematian itu oleh seorang pegawai perubatan pada jam 2.45 pagi.

“Temubual dengan suami wanita itu memaklumkan, isterinya bertugas di wad unit rawatan intensif neonatal (NICU) Hospital Pulau Pinang dan dia menerima suntikan vaksin Covid-19 di tempat kerja pada 12 Mac lalu.

“Dia juga ada mengadu sesak nafas, lenguh dan sakit seluruh badan sehingga Selasa lalu,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Adzli berkata, pada malam kejadian, jururawat terbabit memberitahu kepada suaminya dia mahu berehat dan masuk ke bilik tidur pada 11.30 malam.

“Namun pada jam 2 pagi, ketika suami masuk ke bilik dan cuba mengejutkan isterinya, tiada sebarang tindak balas dari wanita berkenaan.

“Pemeriksaan pada nadi wanita itu juga mendapati tiada denyutan dan suaminya menghubungi pihak Hospital Sultan Abdul Halim (HSAH) di sini,” katanya.

Beliau berkata pemeriksaan pasukan perubatan mengesahkan wanita itu sudah meningal dunia dan siasatan di lokasi kejadian tidak menemui unsur jenayah, sebelum jenazahnya dihantar ke Hospital Sultanah Bahiyah (HSB) Alor Setar untuk tindakan lanjut.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.