nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Korea Utara hentikan hubungan diplomatik dengan Malaysia

19 MAC: Selepas seorang rakyatnya yang menetap di negara ini, bakal diekstradisi ke Amerika Syarikat (AS) untuk menghadapi tuduhan pengubahan wang haram, Korea Utara hari ini memutuskan hubungan diplomatik dengan Malaysia.

Menurut satu kenyataan kementerian luar negara itu seperti disiarkan agensi beritanya KCNA, Malaysia dianggap sudah melakukan ‘jenayah tidak boleh dimaafkan’ dan menghantar rakyatnya yang tidak bersalah ke AS secara paksaan.

“Susulan situasi semasa, Kementerian Luar Korea Utara dengan ini memutuskan untuk menghentikan semua hubungan diplomatik dengan Malaysia yang sudah melakukan tindakan bermusuhan terhadap Korea Utara atas tekanan AS.

“Pihak berkuasa Malaysia akan menanggung tanggungjawab penuh terhadap kesemua akibat yang bakal berlaku antara dua negara ini,” menurut kenyataan itu.

Selain itu, Kementerian Luar Korea Utara berkata, Washington, AS turut akan menanggung akibat perbuatannya.

Kenyataan itu dikeluarkan kementerian terbabit susulan keputusan Mahkamah Persekutuan pada 3 Mac lepas yang menolak rayuan terakhir Mun Chol Myong untuk mencabar perintah ekstradisi ke atasnya.

Perintah tersebut diperoleh berikutan dakwaan FBI bahawa Chol Myong terbabit mengetuai kumpulan penjenayah yang melanggar sekatan dengan membekalkan barang terlarang ke Korea Utara dan mencuci dana haram melalui syarikat samaran.

Chol Myong menghadapi empat pertuduhan pengubahan wang haram dan dua tuduhan konspirasi untuk membersihkan wang haram, malah tuduhan berkenaan didakwa berkaitan dengan pekerjaannya di Singapura.

Dalam pembelaan diri, peguam Chol Myong berkata bahawa lelaki itu adalah mangsa yang terperangkap dalam ketegangan hubungan diplomatik antara Washington dan Pyongyang.

Bagaimanapun Mahkamah Persekutuan memutuskan kesemua peraturan perjanjian ekstradisi antara AS dan Malaysia sudah dipenuhi, justeru dan menjadi tanggungjawab kerajaan untuk memudahcara proses berkenaan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.