nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tujuh sebab UMNO berpecah – Annuar Musa

21 MAC: Bekas Setiausaha Agung UMNO, Tan Sri Annuar Musa berpandangan terdapat tujuh punca utama wujudnya perpecahan di dalam UMNO yang dahulunya berjuang dengan pemikiran yang jitu dan satu walaupun dalam keadaan rebah.

Annuar yang juga Ahli Parlimen Ketereh berkata, sebagai pemain yang berada di tengah-tengah gelanggang, beliau mempersoalkan apakah yang tidak kena dengan UMNO masa ini, kenapa dan sejak bila ia berlaku perpecahan begini.

“Antara jawapan yang saya perolehi ialah bermula apabila UMNO kembali menjadi kerajaan, ada yang teramat kecewa mereka tidak terpilih menyertai cabinet dan mereka memulakan rentak yang berbeza.

“Kedua pula, apabila anak buah berada dalam kerajaan tapi bos-bos besar di luar kerajaan, wujud dua kluster. Ketiga, sejak kes-kes di mahkamah tidak memihak kepada didakwa dan dirasakan kerajaan tidak membantu,” katanya dalam catatan di Facebook hari ini.

Untuk factor keempat, Annuar mendakwa, pepecahan berlaku sejak pertemuan sulit bulan Ogos atau September sebelum Pilihan Raya Negeri (PRN) Sabah yang dikatakan sebagai percubaan menjatuhkan kerajaan Perikatan Nasional (PN), dengan menyokong Presiden PKR Anwar Ibrahim pada 11 Oktober tahun lalu .

“Keputusan parti No Anwar, No DAP cuba dibelakangi,’’ dakwa beliau.

Dakwa beliau, factor kelima, perpecahan juga berlaku, sejak pertemuan sulit pada 17 October 2020 di sebuah rumah sekitar Ampang yang melibatkan pimpinan parti dan pemimpin Pakatan Harapan (PG)  disusuli beberapa perbincangan lain bertujuan menjatuhkan kerajaan pimpinan Tan Sri Muhyiddin Yassin

“Keenam setelah percubaan menukar Kerajaan PN melalui ‘menarik tikar di bawah kaki’ yang gagal dan membawa kepada era proklamasi darurat pandemik,”’ katanya.

Untuk faktor ketujuh pula, Annuar mendakwa, satu gerakan dilancarkan dengan meminta UMNO bahagian membuat usul menolak kerjasama dengan Bersatu pada PRU15 sebagai strategi menjayakan jajaran baharu dan Perhimpunan Agong UMNO (PAU) 2020 dirancang untuk menjadikan medan membatalkan jajaran asal yang telah diputuskan oleh  Majlis Kerja Tertinggi (MKT) berkali-kali.

‘’Akibatnya berlakulah pertembungan dua aliran pemikiran dalam kalangan pemimpin dan bahagian-bahagian. Jajaran Baharu yang condong kepada kerjasama dengan PH vs Jajaran Asal yang condong kepada kerjasama dengan PN,’’ dakwanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.