nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kren launcher jatuh, tiga maut, satu cedera parah

22 MAC: Tiga orang pekerja warga China projek pembinaan lebuh raya berhampiran Puncak Banyan, Persiaran Alam Damai, Alam Damai maut, manakala seorang pengguna jalan raya cedera parah dihempap selepas struktur besi ‘Kren Launcher’jatuh terhempas ke kawasan jalan raya di Persiaran Alam Damai, Cheras, Kuala Lumpur, hari ini.

Pusat Gerakan Operasi Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) Kuala Lumpur berkata, pengguna jalan raya yang merupakan  warganegara Malaysia cedera parah apabila kereta dipandunya turut dihempap kren besi berkenaan.

“Kami menerima panggilan kecemasan melalui talian MERS999 pada pukul 8.45 pagi dan seterusnya mengarahkan Balai Bomba Penyelamat (BBP) Cheras, BBP Tun Razak dan BBP Hang Tuah ke lokasi kejadian.

“Setibanya pasukan bomba di lokasi itu, struktur besi pembinaan ‘kren kauncher’ telah jatuh ke bawah dan menghempap sebuah kereta jenis Perodua Bezza,” katanya menerusi kenyataan, hari ini.

Dalam pada itu, JBPM memberitahu, kejadian itu melibatkan empat orang mangsa dengan seorang warga tempatan merupakan pemandu kereta berkenaan.

“Tiga orang mangsa lagi merupakan pekerja projek pembinaan tersebut, di mana dua daripada mereka disahkan meninggal dunia selepas terjatuh dari ketinggian 120 kaki.

“Seorang mangsa lagi masih tersangkut di landasan pembinaan lebuhraya dan kerja-kerja penyelamatan mangsa sedang dijalankan oleh anggota bomba,” katanya.

Terdahulu, kejadian ini merupakan kes kedua dalam tempoh sebulan.

Pada 3 Mac berlaku runtuhan di projek pembinaan Lebuhraya Bertingkat Sungai Besi-Ulu Kelang (SUKE) melibatkan sebuah lori trailer yang membawa lebih muatan melanggar perancah besi pembinaan SUKE di Lebuhraya Lingkaran Tengah 2 (MRR2) petang Rabu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.