nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Rakyat Sabah lebih terbela di bawah GRS – Muhyiddin

22 MAC: Kerajaan pusat akan memberikan sokongan 110 peratus kepada Gabungan Rakyat Sabah (GRS) yang kini menerajui Sabah.

Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin berkata, sejak GRS menubuhkan kerajaan selepas Pilihan Raya Negeri (PRN) lalu, beliau sentiasa berkomunikasi dengan Ketua Menteri Sabah, Datuk Seri Hajiji Noor, bagi mendapatkan perkembangan terkini negeri itu.

“Sokongan kerajaan pusat kepada GRS boleh dikatakan 110%, sejak awal.

“Walaupun dalam kekangan tidak boleh rentas negeri dan turung padang ke Sabah kerana COVID-19, tapi hubungan baik kerajaan pusat dengan pentadbirannya sentiasa wujud, malah saya pastikan negeri ini diberikan keutamaan,” katanya.

Beliau berkata demikian ketika berucap pada Majlis Makan Malam Gabungan Rakyat Sabah (GRS) di Kota Kinabalu, malam tadi.

Yang turut hadir, Timbalan Pengerusi GRS, Datuk Seri Bung Moktar Radin dari UMNO, Datuk Seri Dr Maximus Johnity Ongkili (Parti Bersatu Sabah) dan Datuk Seri Dr Jeffrey Kitingan (Parti Solidariti Tanah Airku).

Selain itu, Datuk Seri Panglima Yong Teck Lee (Parti Maju Sabah), Aminuddin Aling (PAS), Lu Yen Tung (MCA) dan Richard Kastum (Parti Bersatu Rakyat Sabah).

Muhyiddin berkata, beliau yakin rakyat Sabah akan lebih terbela di bawah pemerintahan GRS dan memberi jaminan negeri itu didahulukan dalam agenda dirancang, terutamanya dalam menangani masalah rakyat.

“Saya bangga dengan pimpinan GRS dan saya harap kerjasama ini kekal agar segala usaha kita rancang memberi faedah sebaiknya kepada seluruh rakyat Sabah.

“Saya jangka dengan lawatan ke Sabah ini, saya akan diberi penerangan mengenai dasar Sabah Maju Jaya (SMJ), malah saya yakin dan percaya Sabah akan lebih terbela,” kata Pengerusi Perikatan Nasional (PN) itu.

Sementara itu, Hajiji dalam ucapannya pada acara sama, berkata permuafakatan GRS amat bermakna untuk membina kesatuan dan kekuatan bagi memastikan kepentingan Sabah terus terbela di dalam Persekutuan Malaysia.

“Kita akan dihormati sekiranya kita kuat dan bersatu membawa suara serta  perjuangan negeri dan rakyat.

“Ikhtiar kita juga akan lebih berkesan apabila kita menjadi sebahagian daripada tunjang kekuatan kerajaan persekutuan,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.