nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

SPRM jamin bertindak profesional laksana tugas – Azam

22 MAC: Ketua Pesuruhjaya Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) Datuk Seri Azam Baki memberi jaminan agensi itu akan melaksanakan tanggungjawabnya secara profesional berlandaskan undang-undang.

Katanya SPRM juga akan menjalankan tugas mengikut bidang kuasa yang diberikan.

Jaminan itu diberikan pada pertemuan beliau dengan Presiden PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim yang membuat kunjungan ke pejabatnya di Putrajaya hari ini.

“Dalam pertemuan tersebut, saya telah mendengar beberapa isu semasa berbangkit dikemukakan oleh Datuk Seri Anwar yang menjadi keprihatinan beliau,” katanya dalam kenyataan yang dikeluarkan bersempena kunjungan itu.

Azam berkata SPRM juga menghargai sokongan yang diberikan oleh Ketua Pembangkang itu terhadap agensi berkenaan dalam usaha membanteras rasuah secara berkesan di negara ini.

Sementara itu, Anwar yang juga Ahli Parlimen Port Dickson berkata beliau menyokong tindakan SPRM mengekang rasuah di negara ini ekoran Indeks Persepsi Rasuah 2020 yang dikeluarkan oleh Transparency International menunjukkan amalan itu masih pada tahap membimbangkan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.