nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Nahas helikopter: Polis siasat ada permit rentas negeri atau tidak

25 MAC: Polis akan menyiasat jika individu menaiki helikopter Airbus AS350 B3 yang terhempas di Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah, semalam memiliki permit merentas negeri untuk masuk atau keluar dari Pahang atau sebaliknya.

Ketua Polis Pahang, Datuk Seri Abd Jalil Hassan, berkata setakat ini, pihaknya menerima maklumat bahawa helikopter dalam penerbangan persendirian yang berlepas dari Sungai Lembing, Kuantan kira-kira jam 8.30 pagi itu, membawa juruterbang, penolong juruterbang dan tiga penumpang.

“Kami akan siasat jika mereka ada permit atau tidak, kami mahu mengingatkan mana-mana pihak yang ingin masuk atau keluar negeri ini untuk mendapatkan permit merentas negeri terlebih dahulu atau bersedia dikenakan kompaun.

“Peringatan ini juga terpakai kepada mereka yang menggunakan laluan udara atau laut,” katanya.

Beliau berkata demikian pada sidang akhbar selepas menghadiri Sambutan Peringatan Hari Polis ke-214 di Dewan Jubli Perak Sultan Haji Ahmad Shah, Kuantan, hari ini.

Sambutan dirasmikan Menteri Besar, Datuk Seri Wan Rosdy Wan Ismail itu turut dihadiri Timbalan Ketua Polis Pahang, Datuk Mohd Yusri Hassan Basri.

Helikopter dikendalikan Leopad Aviation Sdn Bhd itu terhempas di Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah pada 9.25 pagi, menyebabkan dua orang cedera.

Tiga penumpang tidak mengalami kesederaan dan kesemua mereka berada dalam keadaan stabil.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.