nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Menteri, Timbalan Menteri UMNO kekal jawatan hingga Ogos ini

30 MAC: Kesemua Menteri dan Timbalan Menteri UMNO akan terus kekal dalam kerajaan pimpinan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin sehingga Ogos ini.

Perkara itu dimaklumkan Ahli Majlis Tertinggi UMNO merangkap Timbalan Menteri Komunikasi dan Multimedia, Datuk Zahidi Zainul Abidin.

Zahidi berkata, walaupun beliau tidak menghadiri satu pertemuan tertutup beberapa Menteri UMNO bersama Muhyiddin berhubung dakwaan mereka mahu meletakkan jawatan daripada kabinet, Timbalan Menteri parti itu kemudiannya dimaklumkan hasil pertemuan berkenaan.

“Kami (Timbalan Menteri) diberitahu Menteri akan tetap berada dalam pentadbiran hingga Ogos.

“Keputusan ini dibuat untuk kepentingan rakyat dan negara kerana tidak ada gunanya kita berhenti sekarang, memandangkan tindakan itu akan menjadikan negara lebih teruk serta menyebabkan orang menderita, termasuk akibat COVID-19,” katanya seperti dilaporkan Malaysiakini.

Mengulas lanjut, Zahidi berkata, pertemuan itu diadakan bersama Perdana Menteri kerana Menteri terbabit perlu menyampaikan keputusan dicapai di Perhimpunan Agung Umno (PAU) 2020, baru-baru ini.

Persidangan PAU 2020, meluluskan usul supaya tiada kerjasama dengan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) pada Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU-15) dan kebersamaan dalam kerajaan Perikatan Nasional (PN) diteruskan hingga pembubaran Parlimen.

Usul Ucapan Dasar Presiden itu diluluskan sebulat suara pada jam 6.50 petang tadi selepas dicadangkan Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Perak, Datuk Saarani Mohamad dan disokong Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Wilayah Persekutuan, Datuk Seri Johari Ghani.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.