nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Perayaaan Kumbh Mela dibimbangi cetus jangkitan COVID-19 berskala mega di India

2 APRIL : Jutaan penganut agama Hindu dijangka membanjiri Sungai Ganges setiap hari selama sebulan untuk meraikan perayaan tahunan Kumbh Mela bermula semalam telah mencetuskan kebimbangan terhadap risiko penularan besar-besaran COVID-19 di India.

Penganjur perayaan tersebut di Haridwar di utara Uttarakhand menjangkakan, seramai 150 juta orang akan mengunjungi di pinggir sungai berkenaan tahun ini, walaupun penularan wabak COVID-19 di negara tersebut masih tinggi.

India merekodkan 72,330 kes baharu jangkitan COVID-19 dalam tempoh 24 jam lalu, iaitu kadar penularan tertinggi sejak Oktober tahun lalu.

Secara keseluruhan, seramai 12.22 juta individu dijangkiti wabak berkenaan di India termasuk 162,927 orang maut setakat ini.

Kerajaan negeri setakat ini mewajibkan setiap penganut mahu meraikan Kumbh Mela dari kawasan yang terjejas dengan COVID-19 untuk menjalani saringan dan menunjukkan keputusan negatif, bagaimana beberapa pihak mempertikaikan keupayaan untuk menyaring setiap individu yang hadir.

Anoop Nautiyal dari Pembangunan Asas Komuniti di Uttarakhand, berkata untuk melaksanakan protokol keselamatan terhadap 50 juta orang sudah tentu amat mencabar di mana  perayaan itu berdepan risiko untuk menjadi punca penularan COVID-19 skala mega.

Manakala Dr Dorairaj Prabhakaran dari Yayasan Kesihatan Awam India pula mengutarakan kebimbangan mengenai perayaan Kumbh Mela tahun ini kerana ia dikhuatiri bakal mencetuskan gelombang penularan baharu COVID-19.

Tambahan pula katanya lagi, lokasi perayaan Kumbh Mela yang bersilih ganti membabitkan empat pusat agama penting, sekali gus menyukarkan langkah kawalan.

Ini termasuk di Sungai Ganges di Haridwar, Uttarakhand; Sungai Shipra di Ujjain, Madhya Pradesh, tengah India; Sungai Godavari di Nashik, Maharashtram, barat India dan di Prayagraj iaitu persimpangan sungai Ganges, Yamuna dan Saraswati di Uttar Pradesh, utara India.

Kumbh Mela yang merupakan perayaan terbesar agama Hindu, dengan penganut dijangka hadir dari seluruh negara ke pinggir sungai suci bagi menunaikan kepercayaan dengan mandi di sana.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.