nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Lelaki rugi RM1.2 juta akibat penipuan pelaburan

3 APRIL: Seorang lelaki mengalami kerugian RM1.2 juta gara-gara ditipu rakan kongsi perniagaannya yang memperdayakan mangsa untuk membuat pelaburan dalam sektor pelancongan dan hartanah di dalam dan luar negara.

Ketua Polis Johor Datuk Ayob Khan Mydin Pitchay berkata mangsa berusia 52 itu dikatakan telah menyerahkan wang berkenaan kepada rakan perniagaannya berumur lingkungan 30-an yang dikenalinya di Kuala Lumpur pada tahun 2019, melalui beberapa transaksi sejak 2019 sehingga 2020.

“Mangsa dijanjikan pulangan dividen dan milikan saham sebuah syarikat sebanyak 23.3 peratus berserta modal perniagaan.

“Dia juga dijanjikan akan mendapat keuntungan semula daripada modal yang dilaburkan,” katanya dalam satu kenyataan, hari ini.

Namun, mangsa mula menyedari ditipu apabila individu terbabit menghilangkan diri sebelum membuat laporan di Balai Polis Johor Jaya, pada Khamis lalu.

Menurut Ayob Khan, setakat ini hanya mangsa yang diperdaya individu berkenaan dan siasatan lanjut sedang dijalankan mengikut Seksyen 420 Kanun Keseksaan.

Justeru beliau mengingatkan orang ramai agar sentiasa peka dengan tawaran pelaburan yang menjanjikan pulangan tinggi terutamanya yang melibatkan transaksi kewangan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.