nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kadar zakat fitrah Selangor kekal sama tahun ini

13 APRIL : Lembaga Zakat Selangor (LZS) menetapkan kadar zakat fitrah di Negeri Selangor kekal RM7 sama seperti seperti tahun sebelumnya.

Ketua Divisyen Operasi Agihan Asnaf LZS, Abdul Basith Hamid berkata, kadar itu selaras dengan keputusan Mesyuarat Jawatankuasa Fatwa Selangor yang mengekalkan kadar fitrah pada tahun ini dan kekal sejak 2018.

Menurut beliau, penetapan kadar zakat fitrah RM7 adalah berdasarkan kepada harga bagi 2.6 kilogram beras Super Tempatan Gred A yang lazimnya digunakan oleh masyarakat.

“Bagaimanapun, golongan berkemampuan digalak menunaikan zakat fitrah mengikut harga beras yang dimakan setiap hari bagi diri dan tanggungan.

“Kadar tersebut adalah sebanyak RM14 seorang bagi individu yang memakan beras putih import, beras perang, beras pulut, beras herba ponni atau beras wangi.

“Manakala, RM21 seorang bagi individu yang memakan beras basmathi, beras Jepun, atau beras merah,” katanya menerusi  kenyataan, hari ini.

Dalam masa sama, LZS turut telah melantik seramai 2,800 penolong amil bagi melaksanakan kutipan zakat fitrah seluruh negeri dan mereka telah ditempatkan di 450 masjid dan surau yang ada. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.