nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Mana suara SUHAKAM isu pengawal peribadi dipukul?

15 APRIL : Ahli Dewan Negara, Muhammad Zahid Md Arip hari ini mempersoalkan Suruhanjaya Hak Asasi Manusia Malaysia (SUHAKAM) yang dilihat bertindak berdiam diri berhubung dua pengawal peribadi yang diugut dengan pistol dan dirotan susulan tidak berpuas hati dengan tindakan mereka berpuasa.

Menurut beliau, tindakan SUKAHAM berdiam diri dalam isu ini membuatkan timbul perasan kesal terhadap badan hak asasi tersebut kerana tidak bersuara berkenaan hal itu.

“Sehingga kini walau sudah gegak gempita isu ini di seluruh negara, saya pelik mengapa SUHAKAM terus membisu seribu bahasa.

“Saya juga mendesak SUHAKAM yang selama ini mendakwa pihaknya sebagai pejuang hak asasi manusia agar mengecam sekeras-kerasnya perbuatan majikan tersebut.

“SUHAKAM perlu berjuang bagi menghalang majikan yang bertindak menghalang, mencederakan dan melakukan ugutan jenayah terhadap pekerja untuk menunaikan hak asasinya sebagai penganut agama Islam,” katanya menerusi satu kenyataan, hari ini.

Dalam pada itu, Zahid memberitahu kes tersebut merupakan cabaran kepada Ketua Polis Negara, Tan Sri Abdul Hamid Bador memandangkan laporan polis yang tular di media sosial turut menyebut nama beliau.

“Justeru saya mendesak KPN sendiri memantau siasatan dan memastikan pelaku mendapat hukuman setimpal. Bukannya sekadar mengheret atau mendakwa mereka di mahkamah,” tegasnya.

Terdahulu, PN BBC Portal melaporkan dua pengawal keselamatan kelmarin mendakwa majikan mereka yang bukan beragama Islam memarahi, menampar, memukul dan mengacukan pistol kepada mereka.

Dalam kejadian jam 10 malam itu, kedua-dua mangsa diperlakukan begitu apabila memberitahu mereka berpuasa selepas ditanya sama ada mereka melaksanakan ibadah terbabit atau tidak ketika berada di lobi Residensi One KL, Jalan Pinang, Kuala Lumpur.

Hari ini, empat suspek yang disyaki terbabit memukul dua pengawal keselamatan peribadi itu hanya kerana berpuasa direman lima hingga tujuh hari, bermula hari ini.

Kesemua suspek itu terdiri daripada tiga pekerja kepada majikan pengawal keselamatan berkenaan, manakala seorang adalah pengawal peribadi yang berumur 38 sehingga 46 tahun.

Perintah reman itu dikeluarkan Majistret Solehah Noratikah Ismail di Mahkamah Majistret Klang selepas membenarkan permohonan daripada Polis Diraja Malaysia (PDRM). – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.