nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tukar nama pemunya akaun kepada penyewa elak tunggakan bil

15 APRIL: Tenaga Nasional Berhad (TNB) menasihatkan pemilik premis menukar nama pemunya akaun kepada nama penyewa premis sebagai pengguna berdaftar.

Menurut TNB menerusi satu kenyataan, penukaran itu bagi mengelakkan pemilik premis menanggung tunggakan bil elektrik jika ditinggalkan penyewa.

Katanya, proses penukaran nama pemunya akaun kepada nama penyewa bertujuan memastikan mereka bertanggungjawab sepenuhnya terhadap bil elektrik.

“Permohonan pertukaran nama memerlukan penyewa menandatangani kontrak baharu dengan TNB melalui proses Tukar Penyewa (COT).

“Urusan pertukaran nama ini boleh dilakukan melalui portal myTNB di www.mytnb.com.my atau dengan mengunjungi Kedai Tenaga berdekatan.

“Sekiranya penyewa berhenti menyewa premis, pemilik boleh menukar nama pemegang akaun kepada penyewa baharu atau kembali ke nama pemunya asal, sekiranya enggan menyewakan lagi premis berkenaan,” kata kenyataan itu, hari ini.

Pada masa sama, kata kenyataan itu lagi, kaedah pertukaran nama dan dokumen sokongan diperlukan bagi urusan itu boleh diperoleh di portal myTNB.

Semasa berlaku pertukaran nama pengguna berdaftar daripada pemilik premis kepada penyewa, sebarang permohonan pemotongan bekalan bagi tujuan menamatkan akaun dengan TNB hanya akan diterima daripada pengguna berdaftar saja.

Jelasnya, TNB juga turut menyediakan perkhidmatan tambahan bagi membolehkan pemilik premis memantau corak penggunaan dan pembayaran bil bulanan penyewa menerusi portal serta aplikasi myTNB.

“Ini membolehkan mereka memastikan pembayaran bil sentiasa dibuat penyewa, selain mengambil langkah susulan bagi mengelakkan dibebani masalah penyewa culas membayar.

“Pengguna boleh menghubungi TNB CareLine di 1300-88-5454 atau emel ke tnbcareline@tnb.com.my atau menerusi Facebook TNB CareLine untuk maklumat lanjut,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.