nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

10 Lokaliti di Sabah, Sarawak, Kelantan Dikenakan PKPD

17 APRIL : Tujuh lokaliti di Sabah termasuk Sekolah Menengah Agama Kota Kinabalu serta dua lokaliti di Sarawak serta sebuah Sekolah Menengah Sains Machang, Kelantan akan dikenakan Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan (PKPD) mulai esok.

Selain SMA Kota Kinabalu, enam lokaliti yang akan dikenakan PKPD adalah tiga daripada di Lahad Datu iaitu Kampung Bikang, Kampung Kadumu dan Taman Khazanah Indah serta selebihnya di daerah Tawau iaitu Kampung Bikang, Kampung Kadumu dan Taman Khazanah Indah. 

Manakala bagi dua lokaliti di Sarawak adalah Taman Mesra Bako, Kuching, Sarawak serta Kampung Tengah, Daerah Betong, Sarawak

Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) mengesahkan telah berlaku penularan jangkitan COVID-19 di kesemua lokaliti tersebut dengan kadar kebolehjangkitan yang tinggi.

“Setelah membuat penilaian risiko bersama pelbagai agensi dalam Jawatankuasa Teknikal PKP dan atas nasihat KKM, Kerajaan bersetuju melaksanakan PKPD di ketujuh-tujuh lokaliti seperti yang dinyatakan bermula dari 18 April hingga 1 Mei 2021.

“Pelaksanaan PKPD ini untuk memastikan pergerakan kesemua mereka terlibat di lokaliti ini dapat dikawal bagi mengelakkan penularan jangkitan COVID-19 ke komuniti luar,” katanya menerusi kenyataan media laporan perkembangan COVID-19, hari ini. 

Dalam pada itu, Ismail Sabri memberitahu kerajaan turut bersetuju untuk menamatkan PKPD di dua lokaliti mulai esok iaitu di Sabah dan manakala di Pekan, Pahang, perintah itu telah ditamatkan mulai hari ini. 

Menurut beliau, daripada jumlah itu, dua daripada adalah di Sabah iaitu Kampung Pagalungan Ansip, Keningau, Sabah; Kampung Kalindukan, Nabawan, Sabah dan lima kawasan di Taman Perumahan dan Perkampungan di daerah Pekan, Pahang iaitu Taman Mentiga Jaya, Taman Perdana, Perkampungan Peramu Jaya 3, Taman Sepekan Makmur, dan Kampung Pulau Serai.

“Bagi Kampung Pagalungan Ansip, Keningau, Sabah; Kampung Kalindukan, Nabawan, Sabah PKPD akan ditamatkan seperti yang dijadualkan manakala lima kawasan di Taman Perumahan dan Perkampungan di daerah Pekan, Pahang pula ditamatkan hari ini lebih dari dijadualkan. 

“Kecuali di Pusat Komuniti Bersepadu Pulau Serai yang dilanjutkan sehingga 22 April 2021,” katanya. 

Sementara itu, PKPD membabitkan Seluruh Kampus Universiti Malaysia Sabah (UMS), Kota Kinabalu, Sabah dijadualkan tamat esok akan dilanjutkan selama 14 hari lagi.

Beliau berkata, sebelum ini kerajaan telah melaksanakan PKPD hanya di tiga kolej kediaman namun kemudian meliputi keseluruhan kampus UMS. 

“KKM melaporkan masih berlaku penularan jangkitan secara berterusan dalam kalangan penghuni asrama tersebut serta terdapat sejumlah 1,956 sampel saringan yang belum mendapat keputusan. 

“Setelah membuat penilaian risiko bersama pelbagai agensi dalam Jawatankuasa 

Teknikal PKP dan atas nasihat KKM, Kerajaan bersetuju melanjutkan PKPD bagi seluruh Kampus UMS, Kota Kinabalu bermula dari 19 April hingga 2 Mei 2021,” katanya. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.