nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Lebih 145,000 PATI sertai Program Rekalibrasi PATI KDN

19 APRIL: Seramai 145,830 pendatang asing tanpa izin (PATI) kini sudah mendaftar untuk menyertai Program Rekalibrasi di bawah Pelan Rekalibrasi PATI Kementerian Dalam Negeri (KDN).

Menteri Dalam Negeri Datuk Seri Hamzah Zainudin, berkata daripada jumlah itu seramai 72,324 PATI mendaftarkan di bawah Program Rekalibrasi Pulang untuk pulang ke negara asal manakala 73,506 PATI mendaftar untuk Program Rekalibrasi Tenaga Kerja.

“Kerajaan juga mengutip kompaun dan bayaran pengeluaran pas khas bernilai RM35.1 juta daripada PATI yang ingin kembali ke negara asal masing-masing dan terus bekerja di Malaysia.

“Kita bukan mahu mengusir atau tidak membenarkan mereka menetap di Malaysia namun kita mahu mereka bekerja di sini  dengan dokumen sah,” katanya ketika berucap di majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang Jabatan Imigresen di Putrajaya, hari ini.

Dalam perkembangan lain, Hamzah berkata semua warga asing termasuk PATI diminta tampil memberi kerjasama kerajaan bagi menjayakan Program Imunisasi COVID-19 Kebangsaan (PICK).

Beliau berkata langkah berkenaan perlu bagi memastikan matlamat memastikan negara mencapai tahap imuniti kelompok apabila lebih 70 peratus daripada populasi rakyat Malaysia mendaftarkan diri sebagai penerima vaksin dapat dicapai.

Hamzah berkata, sehubungan itu, Jabatan Imigresen perlu melakukan kerja paling utama bagi menentukan lebih 70 populasi penduduk di Malaysia termasuk warga asing yang memiliki dokumen yang sah mendaftarkan diri sebagai penerima vaksin.

“Jika semua warga asing memilik dokumen sah tidak mendaftar sebagai penerima suntikan vaksin maka matlamat kerajaan untuk memastikan negara mencapai imuniti kelompok akan gagal.

“Justeru itu Jabatan Imigresen perlu memastikan semua warga asing memiliki dokumen sah keluar memberikan kerjasama untuk menerima vaksin mengikut program diatur oleh kerajaan,” katanya.

Hamzah berkata beliau yakin gerakan untuk memastikan warga asing mendaftarkan diri sebagai penerima vaksin Covid-19 dapat dicapai berdasarkan sambutan menggalakkan diterima daripada mereka yang menyertai Program Rekalibrasi Pulang dan Rekalibrasi Kerja di bawah Pelan Rekalibrasi PATI KDN.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.