nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Rina terkejut guru ‘cabul’ pelajar ketika periksa haid

23 APRIL: Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Datuk Seri Rina Harun, terkejut dan tidak boleh menerima tindakan guru wanita yang melakukan pemeriksaan sama ada pelajar memakai tuala wanita atau tidak untuk mengesahkan mereka datang haid dan tidak boleh berpuasa di bulan Ramadan.

Rina yang juga Ketua Sri Kandi Wanita Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) juga menegaskan perkara seumpama itu tidak pernah berlaku sepanjang beliau sendiri menjadi pelajar sekolah berasrama penuh suatu ketika dulu.

“Sudah pasti, bila perkara begini berlaku, dalam keadaan waktu sekarang, zaman sekarang, ini merupakan satu perkara yang sangat mengejutkan. Tidak boleh diterima pada akal fikiran kita,” katanya.

Beliau berkata ketika diminta mengulas insiden tular di media sosial kononnya terdapat  pelajar perempuan di sebuah Maktab Rendah Sain MARA (MRSM) dikatakan ‘dicabul’ semasa guru wanita membuat pemeriksaan sama ada mereka benar-benar datang haid semasa bulan Ramadan.

Mengulas lanjut, Rina berkata, pihaknya memandang serius isu tersebut dan telah berhubung dengan Pengerusi MARA yang telah pun mengeluarkan kenyataan akan melakukan siasatan lanjut.

Beliau juga menyifatkan tindakan guru tersebut  sebagai tidak wajar dan tidak sepatutnya berlaku di sekolah.

Menurut Rina, pihaknya juga akan berhubung dengan kementerian-kementerian yang terlibat untuk memastikan perkara seperti itu tidak berulang.

Beliau berkata demikian dalam sidang media selepas menyempurnakan Program Srikandi Muda ‘Leadership Empowerment’ di sini.

Semalam, Pengerusi MARA, Datuk Azizah Mohd Dun menjelaskan pihalnya sudah menggerakkan siasatan dalaman bagi meneliti dakwaan tersebut.

Berikutan itu, Azizah menegaskan MARA tidak akan berkompromi dengan sebarang tindakan membabitkan keselamatan pelajarnya, dan komited untuk memastikan persekitaran pembelajaran yang kondusif dan bebas daripada sebarang ancaman termasuk gangguan seksual dan eksploitasi wanita dan kanak-kanak.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.