nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PAS-UMNO Pahang komited perkasa MN hadapi PRU-15

1 MEI: Persepakatan antara PAS dan UMNO Pahang bagi mengekalkan status quo untuk menghadapi PRU15 membuktikan kekukuhan hubungan Muafakat Nasional (MN) di negeri ini. 

Pesuruhjaya PAS Pahang, Rosli Abdul Jabar berkata, keputusan diumumkan bersama Menteri Besar Pahang merangkap Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Negeri, Datuk Seri Wan Rosdy Wan Ismail  itu melambangkan keikhlasan persaudaraan kedua pihak semata-mata demi menjaga kepentingan agama, bangsa dan negara.

Menurut beliau, ia juga petunjuk kekuatan agenda penyatuan dan perpaduan ummah yang membawa kepada termeterai Piagam MN di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) Kuala Lumpur pada 14 September 2019 lalu.

“Jika PRU14 dahulu PAS dan UMNO adalah dua pihak yang terasing, PRU15 ini sebagai satu pasukan. Seluruh kekuatan umat Melayu-Islam khususnya akan terhimpun bersama menjadi sokongan lebih ampuh.

“Demikian muafakat yang perkasa seperti ini, kita yakin kerusi yang berada di pihak Pakatan Harapan (PH) terutama DAP dapat berpindah milik kepada MN sekali gus terus menerajui negeri,” katanya menerusi kenyataan, hari Ini. 

Dalam pada itu, Rosli menegaskan kedua-dua parti Melayu itu bukan sahaja perlu menjamin kemenangan majoriti di dua pertiga namun memastikan tiada lagi pembangkang yang membawa haluan berbeza dari Perlembagaan Negara sebagaimana tindakan PH.

“Gabungan kedua parti dalam pentadbiran kerajaan negeri selepas Pilihanraya Umum Ke-15 (PRU-15) kelak akan dapat membawa Pahang ke satu tahap lebih tinggi dalam mensejahterakan rakyat dan memakmurkan negeri.

” Hal tersebut, akan direalisasikan dari pengalaman, kompetensi dan kepakaran sedia ada dari kedua-dua parti sebagaimana keharmonian ditunjukkan penggal pemerintahan pasca-PRU14 ini,” katanya. 

Sementara itu, beliau berkata, penegasan PAS dan UMNO Pahang adalah selari dengan pendirian MN di peringkat Pusat yang berusaha menyatu dan memperteguhkan kembali negara ini dari agenda dimeterai.

Adapun pada sudut pendekatan dan strategi politik, Rosli memberitahu, tindakan dan kepatuhan PAS Pahang tetap tertakluk kepada arahan-arahan semasa PAS Pusat dan ketetapan dasar dari Majlis Syura Ulamak PAS.

“Dari sudut jentera akar umbi, sentiasa dalam siap siaga di semua Parlimen dan DUN negeri itu untuk mengekal atau membantu kemenangan sebelum ini serta memenangi kerusi yang berada di pihak pembangkang.

“Kedua pihak menegaskan bersetuju bertanding di kerusi dimenangi parti masing-masing pada PRU15 nanti, manakala kerusi di pihak pembangkang akan ditentukan oleh Jawatankuasa Perunding Kerusi pada mesyuarat Rabu,”katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.