nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Polis nafi beri layanan istimewa pada Neelofa, suami

4 MEI: Polis nafi beri layanan istimewa kepada pasangan selebriti, Noor Neelofa Mohd Nor dan suaminya Haris Ismail, dalam siasatan berhubung kes pelanggar prosedur operasi standard (SOP) dengan merentas negeri untuk membeli permaidani di Nilai 3, baru-baru ini.

Timbalan Ketua Polis Negeri Sembilan, Senior Asisten Komisioner Datuk Che Zakaria Othman, juga mengesahkan bahawa Neelofa dan PU Riz sudah hadir ke Ibu Pejabat Polis Nilai untuk memberi keterangan masing-masing, hari ini.  

“Neelofa tu telah pun dipanggil petang ini oleh Ketua Polis Daerah Nilai dan akan diambil keterangan lebih lanjut untuk mengetahui adakah mereka suami isteri mendapat kebenaran rentas daerah dan negeri.

“Selepas selesai siasatan kita akan angkat hasil siasatan ini kepada pegawai pendakwa raya negeri untuk mendapatkan arahan lanjut. Pemilik kedai permaidani telah dipanggil dan juga pekerjanya juga telah dipanggil untuk diambil keterangan,” katanya dalam satu kenyataan kepada media hari ini.

Bagaimanapun, Che Zakarian berkata tiada sebarang keistimewaan mahupun perbezaan diberikan kepada Neelofa dan suaminya, PU Riz dalam siasatan kes pelanggaran SOP dilakukan pasangan terbabit baru-baru ini.

“Siasatan oleh pihak polis adalah sama, tidak ada bezanya di antara selebriti, orang awam biasa atau orang kampung, tiada beza, semua darah merah, tiada bezanya.

“Siasatan juga masih belum selesai, tunggu siasatan lanjut, hasilnya akan dibawa kepada pegawai pendakwa raya negeri untuk dapatkan arahan lanjut,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.