nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

CUEPACS harap penjawat awam sentiasa patuhi PKP

10 MEI : Kongres Kesatuan Pekerja-Pekerja Di Dalam Perkhidmatan Awam Awam (CUEPACS), berharap semua penjawat awam di negara ini sentiasa mematuhi Perintah Kawalan Pergerakan bagi mengekang penularan jangkitan COVID-19.

Presidennya, Adnan Mat, berkata pengorbanan dilakukan penjawat awam untuk tidak merentas daerah atau negeri pulang ke kampung pada tahun ini, amat diperlukan ketika petugas barisan hadapan bertungkus-lumus ‘melawan’ pandemik itu.

“Begitu juga dengan masyarakat awam, CUEPACS berharap mereka dapat memberikan kerjasama kepada penjawat awam yang bertugas, terutama dalam menguatkuasakan peraturan PKP. 

“Pengorbanan kita kali ini ditagih untuk kesenangan pada masa hadapan, tambahan pula program vaksinasi negara masih berjalan dan tidak mencapai tahap 70 peratus sehingga 80 peratus lagi seperti disasarkan kerajaan,” katanya menerusi kenyataan, hari ini.

Sementara itu, Adnan berkata, CUEPACS meminta semua pemimpin politik kerajaan memberi keyakinan dan kepercayaan penuh terhadap profesionalisme penjawat awam, memandangkan selama ini mereka menjadi tulang belakang kepada pentadbiran serta negara.

Katanya, walaupun setiap penjawat awam mempunyai ideologi dan pandangan politik masing-masing, kongres itu percaya serta memberi jaminan bahawa golongan terbabit sangat profesional, malah berkecuali dalam melaksanakan tanggungjawab, selain boleh membezakan kepentingan awam dipikul mereka. 

Adnan berkata, biarpun kerajaan dan kepimpinan tertinggi bertukar ganti, penjawat awam tetap setia dalam melaksanakan setiap dasar serta polisi diputuskan, demi kebaikan bersama.

“Malah tidak timbul isu sabotaj dalam kalangan penjawat awam terhadap kerajaan, bahkan mereka kekal komited membantu mendepani cabaran disebabkan pandemik ketika ini.

“Justeru, CUEPACS merasakan apa-apa perkara yang cuba mengaitkan profesionalisme penjawat awam ketika semua pihak sedang fokus mendepani COVID-19 adalah tidak wajar, malah semua pihak perlu berkerjasama bagi mendepani cabaran ini agar kita semua boleh mara ke hadapan,” katanya. – Oleh FAIZATUL FARHANA FARUSH KHAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.