nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Dakwaan GRO Punca Kluster Jalan Canning Tidak Benar-PDRM

11 MEI : Polis Diraja Malaysia (PDRM) menafikan dakwaan tular kononnya seorang pelayan pelanggan (GRO) yang bekerja di pusat hiburan Jalan Canning Estate, Ipoh, Perak menjadi punca penularan wabak Covid-19 sehingga wujudnya Kluster Jalan Canning Estate seperti dilaporkan sebelum ini.

Ketua Polis Perak, Datuk Mior Faridalathrash Wahid berkata, hasil siasatan pihaknya mendapati, maklumat yang disebarkan itu adalah tidak tepat sama sekali. 

“Sebenarnya ada salah faham. Ada beberapa portal mendakwa wanita itu bertugas sebagai GRO. Tetapi sebenarnya wanita berasal dari China itu mempunyai pasport yang sah dan seorang yang mempunyai kerjaya dan sudah menjadikan Malaysia sebagai rumah kedua.

“Namun, beliau langsung tidak pernah bekerja sebagai GRO ataupun pergi ke pusat hiburan di Jalan Canning Estate, seperti yang telah dilaporkan. 

“Jadi, saya tidak tahu macam mana cerita itu kononnya beliau pergi ke pusat hiburan tersebut kemudiannya disahkan positif dan punca penularan,” katanya dalam sidang media selepas memantau sekatan jalan raya di Plaza Tol Ipoh, Lebuhraya Utara Selatan arah Kuala Lumpur hari ini.

Dalam pada itu, Mior Faridalathrash walau bagaimanapun tidak mendedahkan siapa sebenarnya punca kepada kewujudan kluster tersebut.

Terdahulu, Kementerian Kesihatan (KKM) melaporkan wujudnya Kluster Jalan Canning Estate melibatkan aktiviti sosial yang diadakan di Jalan Canning Estate, Taman Canning di mana sehingga 12 April, sejumlah 60 individu telah disaring dengan 39 kes dikesan positif Covid-19 dalam kluster itu.

Susulan daripada itu, tular di media sosial kononnya kluster tersebut membabitkan aktiviti mendapatkan GRO di pusat hiburan tersebut, sehingga ada yang positif dan menjangkiti ramai individu yang lain.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.