nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tiada Kenyataan Media Pelaksanaan PKP Versi Bahasa Inggeris

12 MEI: Pejabat Perdana Menteri hari ini menafikan pihaknya ada mengeluarkan kenyataan media keputusan Sidang Khas Majlis Keselamatan Negara (MKN) berkenaan pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) Isnin lalu dalam bahasa Inggeris.

Sebaliknya Pejabat Perdana Menteri menegaskan kenyataan itu hanya dibuat dalam bahasa Melayu.

“Merujuk kepada kenyataan media Perdana Menteri berhubung pelaksanaan PKP berbahasa Inggeris yang tular dan didakwa dikeluarkan oleh Pejabat Perdana Menteri, ingin ditegaskan bahawa pejabat ini hanya mengeluarkan kenyataan yang dimaksudkan dalam bahasa Melayu,” katanya dalam satu kenyataan.

Terdahulu, tular di media sosial sejak semalam tangkap layar yang memperolokkan penggunaan bahasa Inggeris dalam kenyataan yang kononnya dibuat Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin.

Hasut maya itu adalah berkenaan penggunaan frasa ‘Aidilfitri circumcision prayers’ sebagai terjemahan kepada solat sunat Aidilfitri.

Semakan PN BBC Portal mendapati, frasa dalam bahasa Inggeris itu adalah hasil terjemahan menggunakan aplikasi Google Translate. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.