nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

37,415 PKS gulung tikar akibat pandemik COVID-19

28 SEPT: Menteri Pembangunan Usahawan dan Koperasi, Tan Sri Noh Omar, mengesahkan sebanyak 37,415 syarikat perusahaan kecil dan sederhana (PKS) serta mikro ‘gulung tikar’ berikutan terkesan akibat penularan pandemik COVID-19.

Noh yang juga Ahli Parlimen BN-Tanjung Karang, berkata daripada jumlah sebanyak 26,007 syarikat yang muflis terdiri daripada usahawan mikro dan 2,738 lagi ialah PKS.

Beliau berkata angka perniagaan gulung tikar itu berdasarkan kajian impak kawalan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) 3.0 ke atas landskap usahawan di Malaysia pada 15 hingga 28 Jun lalu.

“Kementerian membentuk satu jawatankuasa khas bagi membantu usahawan pasca pandemik COVID-19.

“Melalui jawatankuasa khas ini, kementerian sedang mengambil tindakan segera dalam tempoh jangka pendek di bawah sasaran KPI 100 hari dengan memberi fokus kepada tiga pendekatan utama,” katanya pada sesi jawab lisan di Dewan Rakyat hari ini.

Beliau menjawab soalan Datuk Seri Bung Moktar Radin yang meminta kerajaan menyatakan usaha memastikan peniaga kecil sederhana mampu berhadapan dengan cabaran perniagaan dan apakah statistik perniagaan yang ‘gulung tikar’ akibat terkesan dengan pandemik COVID-19.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.