nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Umat Islam Malaysia boleh tunaikan umrah dalam masa terdekat

28 SEPT : Umat Islam di negara ini diharap dapat bersabar menunggu pengumuman berkenaan kebenaran secara rasmi untuk menunaikan ibadat umrah dalam masa terdekat.

Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama), Idris Ahmad berkata, kebenaran menunai ibadah tersebut akan dibuat setelah penelitian ke atas beberapa perkara dilakukan.

“Majlis Keselamatan Negara (MKN) dan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) sedang berbincang untuk membenarkan rakyat kita menunaikan umrah dan ibadat haji tahun depan.

“Berhubung kuota, ia bergantung kepada kerajaan Arab Saudi kerana mereka juga ada syarat yang ketat  dan kita kena ikut peraturan di sana nanti,” jelasnya.

Beliau berkata demikian pada sidang media selepas Majlis Pelancaran Buku Haji anjuran Institut Pengajian Sains Sosial (IPSAS), Universiti Putra Malaysia (UPM), di Bilik Mesyuarat Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur (JAWI), di sini, hari ini.

Idris Ahmad

Turut hadir ialah Naib Canselor UPM, Prof Dr Mohd Roslan Sulaiman dan Pengarah IPSAS UPM, Prof Dr Ismi Arif Ismail.

Dengan penurunan kes yang semakin rendah, Idris mengajak umat Islam di negara ini berdoa agar dapat mengerjakan ibadat haji dan umrah seperti sedia kala dengan norma baharu.

Sementara itu, mengulas pengiystiharan taubat secara terbuka (Istitabah) ketua ajaran Perjalanan Mimpi Yang Terakhir (PMYT) , Sittah Annur, Idris berkata pihaknya tidak mengambil sikap menghukum mereka yang terpesong dari ajaran Islam, sebaliknya menggunakan kaedah mendidik dan kembali bertaubat.

“Kita berpegang kepada ajaran Ahli Sunnah Wal Jamaah dan pengikut ajaran sesat ini, akan kita beri tarbiah dan pendidikan kepada mereka supaya kembali ke ajaran Islam yang sebenar,” tegasnya.

Sittah Annur atau nama sebenarnya Masitah Ab Jalar mengumumkan pengisytiharan taubat secara terbuka semalam.

Majlis Pengisytiharan itu dilaksanakan Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) di Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah Shah Alam disaksikan empat individu iaitu Mufti Selangor, Datuk Dr Anhar Opir; Setiausaha Majlis Agama Islam Selangor (MAIS), Dr Ahmad Shahir Makhtar, Pengarah JAIS Datuk Mohd Shahzihan Ahmad dan wakil Ketua Pengarah Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) Mohd Ansarullah Mohd Hashim.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.