nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kurang 4 peratus lagi larangan rentas negeri ditarik – Khairy

2 OKT: Menteri Kesihatan, Khairy Jamaluddin mengingatkan rakyat Malaysia supaya terus bertanggungjawab terhadap kawalan kendiri.

Ia susulan kadar vaksinasi negara terus mencatatkan peningkatan kepada 86.8 peratus populasi dewasa lengkap vaksin sekali gus rentas negeri bakal dibenarkan tidak lama lagi.

“Kurang empat peratus lagi diperlukan bagi menarik semula larangan rentas negeri.

“Dengan lebih banyak kelonggaran yang diberikan, pastinya aktiviti berkumpulan akan dilakukan. Sehubungan itu, setiap rakyat Malaysia perlu bertanggungjawab terhadap tindakan masing-masing.

KHAIRY

“Mereka yang mengalami simptom perlu segera mendapat dan melakukan ujian saringan melalui kit kendiri. Sekiranya didapati positif, segera lakukan proses isolasi,” katanya menerusi perkongsian di Twitternya.

Dalam pada itu, Khairy melalui ciapan lain turut mendedahkan pihaknya sedang meniliti perkembangan peningkatan kes harian COVID-19 di negara jiran, Singapura.

“Kita sedang meneliti keadaan yang berlaku di Singapura. Kadar vaksinasi yang tinggi tetapi negara itu turut mencatatkan peningkatan kes.

“Kita perlu bersedia dari segi mental untuk melihat peningkatan kes kembali (di Malaysia) selepas kelonggaran diberikan.

“Apa yang penting adalah untuk lakukan ujian, isolasi dan menyokong kes-kes yang memerlukan penjagaan yang lebih rapi,” jelasnya.

Beliau berkata demikian sebagai menjawab kebimbangan pengguna Twitter berkenaan penularan yang berlaku di Singapura.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.