nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PKPD Lima Lokaliti di Sabah, Pahang Tamat Esok

4 OKT : Sebahagian Kampung Pasir Kelang di Mukim Batu Mengkebang, Kuala Krai, Kelantan akan dikenakan Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan (PKPd) bermula Rabu ini hingga 19 Oktober ini.

Ketua Pengarah Keselamatan Negara, Datuk Rodzi Md Saad, dalam satu kenyataan media, berkata tindakan itu diambil selepas meneliti penilaian oleh Kementerian Kesihatan (KKM) serta trend jangkitan COVID-19 di kawasan terbabit.

“PKPD turut dilanjutkan di kawasan Ladang dan Kilang Sawit RMDC Sdn Bhd, di Bukit Koman, Mukim Gali, Pahang bermula dari Rabu ini hingga 19 Oktober

“Prosedur operasi standard PKPD adalah sama seperti yang diumumkan sebelum ini,” katanya menerusi kenyataan media, hari ini.

Pada masa sama, Rodzi memaklumkan penamatan PKPD di beberapa lokaliti di Sabah dan Pahang.

Menurut beliau, PKPD di Kampung Garib, Matunggong di Kudat, Sabah yang bermula pada 22 September lalu, ditamatkan esok, seperti yang dijadualkan.

“PKPD di Kampung Dusun Pak Senam di Mukim Ulu Jelai, Lipis Pahang yang bermula 8 Septemebr lalu yang ditamatkan mengikut jadual, esok.

“PKPD di tiga Rancangan FELDA di Bera, Pahang iaitu FELDA Rentam, FELDA Tementi dan FELDA Sebertak yang bermula pada 29 September juga ditamatkan esok, lebih awal daripada yang dijadualkan iaitu pada 12 Oktober ini,” katanya. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.