nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Janji berbogel menghina diri , bangsa dan agama

Kenapa sedemikian rupa janji seorang lelaki Melayu Islam akan berbogel dari Kuala Lumpur ke Johor jika pasukan JDT kalah kepada KL City dalam Liga Super Piala Malaysia.

Ternyata janji itu makan diri.

Namun soal lebih penting ialah kenapa pemuda Melayu tersebut melafazkan janji dan diviralkan untuk bogel dari KL hingga ke Johor?

Walaupun ia boleh dianggap berjenaka akan tetapi lafaz tersebut bukan sahaja menghina diri , malah menghina bangsa dan agama.

Janji berunsur tidak berakhlak itu sama sekali tidak boleh diterima. Kini setelah perkara yang beliau lafaz itu telah terjadi , beliau sendiri menanggung malu.

Kami berpendirian beliau harus memohon maaf dan melafazkan tidak lagi melakukan perkara yang demikian.

Pastinya perbuatannya melanggar hukum agama jika dia benar benar melakukannya. Akan tetapi ungkapan itu sendiri sangat tidak beradab dan tidak harus dilafazkan.

Kami kesal kerana ada dikalangan orang Melayu Islam yang sanggup meluahkan kata-kata begitu secara terbuka tanpa rasa malu mahupun rasa bersalah.

Terlalu ghairah dan fanatik kepada pasukan bola sepak sehingga lupa adab dan tatasusila serta keperibadian bangsa tidak sepatutnya berlaku.

Sebagai anak muda , beliau harus insaf walaupun janji dan kata-kata beliau telah memerangkap diri sendiri , namun lafaz beliau akan diabadikan dalam media sosial. Beliau telah memalukan bangsa dan akan membekas kepada generasi muda sebagai contoh yang tidak baik.

Kami berharap jangan berulang lagi kebiadapan seperti ini dan kami menasihatkan agar beliau menyatakan kemaafan secara terbuka kepada seluruh masyarakat Melayu dan Islam.

Mohd Azmi Abdul Hamid
Presiden Teras Pengupayaan Melayu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.