nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ku Li tewas selepas 12 penggal pertahan parlimen Gua Musang

119 NOV : Tengku Razaleigh Hamzah yang juga veteran UMNO akhirnya tewas kepada pesaingnya Mohd. Azizi Abu Naim dari Perikatan Nasional (PN) dalam Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15), selepas 12 penggal mempertahankan kerusi Parlimen Gua Musang.

Mohd. Azizi yang mendapat 21,826 undi, menang dengan majoriti 163 undi. Tengku Razaleigh atau lebih dikenali sebagai ‘Ku Li’ pula mendapat 21,663 undi.

Dua lagi calon, Asharun Uji (Pakatan Harapan) memperolehi 4,517 undi, manakala Datuk Dr. Samsu Adabi Mamat (Gerakan Tanah Air) mendapat 371 undi.

Tengku Razaleigh, 85, adalah wakil rakyat paling lama berkhidmat di negara ini, iaitu selama 12 penggal di peringkat Parlimen dan negeri.

Pada PRU15, beliau cuba mempertahankan kerusi itu yang kali pertama dimenanginya tanpa bertanding pada tahun 1974 yang mana kerusi itu sebelum ini dikenali sebagai Ulu Kelantan.

Dalam PRU14, beliau mengekalkan penguasaan di kerusi Parlimen terbabit selepas menang dengan majoriti 3,913 undi dalam saingan tiga penjuru bersama calon Pas dan PKR.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.