nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PKR akan buat laporan polis terhadap Muhyiddin jika menang di Pagoh

19 NOV : PKR akan membuat laporan polis dan memfailkan petisyen mengikut Akta Kesalahan Pilihan Raya 1954 terhadap Pengerusi Perikatan Nasional (PN), Tan Sri Muhyiddin Yassin kerana didakwa mengeluarkan kenyataan membawa ancaman kepada ketenteraman awam.

Berkata kepada pemberita semalam, Timbalan Presiden PKR, Rafizi Ramli,  tindakan itu akan diambil susulan video ucapan Muhyiddin yang tular di media sosial ketika tempoh berkempen, yang didakwa mengaitkan pembangkang dengan agenda Yahudi.

“Jika sebelum ini, kita tiada bukti tetapi dengan video itu, ia bukti yang beliau melanggar Seksyen 4A akta berkenaan kerana mengeluarkan kenyataan yang mengapi-apikan dan mengancam ketenteraman awam.

“Laporan polis akan dibuag oleh Ketua Angkatan Muda (PKR), Adam Adli akan supaya siasatan dibuka terhadap Tan Sri Muhyiddin.

“Apa pun keputusan pilihan raya di Pagoh, PKR akan memfailkan petisyen jika beliau menang kerana jelas berlaku pelanggaran Akta Pilihan Raya,” katanya.

Sementara itu, Rafizi yang juga Pengarah Pilihan Raya PKR menafikan wujud perjanjian antara Pakatan Harapan (PH) dan PN, susulan tular gambar dokumen “Perikatan Harapan” di laman sosial.

Beliau mendakwa, ia kemungkinan dilakukan oleh UMNO kerana terdesak untuk memastikan pengundi Melayu menolak PH, yang dianggotai DAP.

“Melihat kepada kuatnya kempen kita menentang Muhyiddin dan PAS berkaitan bangsa dan agama, adalah tidak masuk akal kita ada perjanjian sulit dengan PN,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.