nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PRN: Pembahagian kerusi antara parti kerajaan mula dibincang

23 FEB: Pembahagian kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) antara parti di bawah Kerajaan Perpaduan bagi menghadapi Pilihan Raya Negeri (PRN) membababitkan enam negeri, telah mula dibincangkan.

Bagaimanapun, Pengerusi Barisan Nasional (BN) Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi berkata, perkara itu belum dimuktamadkan selain akan dibawa
dalam mesyuarat Sekretariat Kerajaan Perpaduan bagi membicangkan persediaan berdepan PRN 6 negeri.

Enam negeri yang akan mengadakan PRN tahun ini ialah Negeri Sembilan, Pulau Pinang, Selangor, Terengganu, Kelantan dan Kedah.

“Dan kita akan menjalin kerjasama antara parti politik sedia ada, namun calon BN akan kekal menggunakan lambang BN dalam PRN enam negeri ini,” katanya.

Beliau mengulas laporan media mengenai 6 negeri ity yang bersepakat untuk menimbangkan pembubaran DUN masing-masing, dalam dua minggu terakhir pada Jun nanti bagi memberi laluan kepada PRN.

Menteri Besar Selangor Datuk Seri Amirudin Shari menerusi kenyataan di Facebook miliknya semalam memaklumkan kesepakatan itu dicapai ketika sesi minum petang di Kuala Lumpur, sempena Mesyuarat Majlis Raja-Raja ke-261 yang bersidang selama dua hari bermula semalam.

Amirudin berkata persefahaman itu akan dimaklum serta dibincangkan di peringkat parti masing-masing, sebelum dipersembah bagi tujuan perkenan Sultan, Yang di-Pertuan Besar serta Tuan Yang Terutama masing-masing.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.