nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Anwar nasihat Hadi: jangan guna naratif kolot, jumud

2 JUN: Pengerusi Pakatan Harapan (PH), Datuk Seri Anwar Ibrahim memberi amaran kepada Tan Sri Abdul Hadi Awang agar tidak menggunakan naratif kolot dan jumud apabila mengkritik Kerajaan Perpaduan.

Sambil menegaskan perkara berkenaan, Anwar turut meminta Presiden PAS itu menjelaskan dasar kerajaan yang manakah dilihat mengkhianati orang Melayu, kononnya menimbulkan kemarahan orang ramai.

“Dia (Abdul Hadi) punya kiraan tak betul… yang penting bukan soal jumlah majoriti Melayu, (sebaliknya) yang penting dasar, di mana dasar yang (sebelum ini) kita tinggalkan Melayu, yang kita khianati orang Melayu, kita curi harta Melayu, curi saham, curi projek-projek.

“Yang penting bukan soal jumlah majoriti bukan Melayu. Jangan gunakan naratif kolot dan jumud,” katanya selepas merasmikan pameran di Muzium Kesenian Islam di Shah Alam, hari ini.

Terdahulu, Abdul Hadi membandingkan jumlah kerusi yang dimenangi PAS dan BERSATU dengan DAP dan PKR, serta mendakwa PH tidak sesuai memimpin negara kerana ia ‘dikuasai’ parti bukan Islam.

Anwar dalam masa yang sama turut mengingatkan pembangkang bahawa Malaysia negara pelbagai kaum yang menjaga hak-hak berkaitan Islam.

Malah katanya, beliau tidak suka dengan tindakan beberapa pihak yang cuba memesongkan pemikiran rakyat dengan sentimen sebegini.

“Justeru saya tak cenderung untuk rakyat dipesongkan dengan sentimen begini (seperti didakwa Abdul Hadi),” ujarnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.