nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

China komited kedamaian dunia dan pembangunan

5 JUN: China akan memelihara kedamaian dunia dengan tindakan lebih kukuh termasuklah menawarkan lebih banyak produk keselamatan awam kepada masyarakat antarabangsa.

Perrkara itu dimaklumkan pakar delegasi China pada sidang media selepas Dialog Shangri-La ke-20 yang menutup tirainya di Singapura.

Terdahulu, Jurucakap Kementerian Pertahanan Negara China, Tan Kefei berkata, China dengan pemimpin atau ketua delegasi dari pelbagai negara termasuk bertukar pendapat mengenai hubungan dua hala, situasi serantau antarabangsa dan isu Taiwan dan Laut China Selatan yang menjadi isu kepentingan bersama.

Pakar dari delegasi China turut mengambil peluang untuk membentangkan konsep ‘inisiatif keselamatan yang baharu’.

Menurut pakar ketenteraan China yang juga bekas Naib Presiden Akademi Sains Ketenteraan China, He Lei, Inisiatif Keselamatan Sejagat merupakan cerminan konkrit inisiatif komuniti berkongsi nasib sesama insan dalam bidang keselamatan antarabangsa yang menganjurkan pandangan keselamatan secara bersama, komprehensif, kerjasama dan mapan.

Pada masa sama, para pakar China turut melihat sidang dialog Shangri-La sebagai platform bagi membincangkan isu keselamatan berbanding pentas pertunjukan bagi menghasut hegemoni.

Profesor Madya dari Institut Keselamatan Negara Universiti Pertahanan Negara Pasukan Pembebasan Rakyat China, Zhang Chi, berkata situasi Selat Taiwan yang tegang adalah jelas dicetuskan tindakan provokasi Amerika Syarikat (AS).

“AS berkata bahawa mereka mahu untuk berkomunikasi dengan China dalam bidang ketenteraan, tetapi sebenarnya terus membuat cabaran terhadap garis merah China.

“Ini bukan sahaja telah merosakkan asas politik bagi hubungan China-AS, malah turut membuatkan situasi keselamatan serantau semakin runcing,” kata beliau.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.