nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Jumlah golongan muda Britain sakit meningkat dua kali ganda

5 JUN : Bilangan golongan muda yang tidak bekerja kerana sakit di Britain meningkat dua kali ganda dalam sedekad.

Sebuah penyelidikan baharu, Yayasan Resolusi berkata, seramai 185,000 orang berumur 18 hingga 24 tahun kerap sakit untuk bekerja tahun lepas.

Sekitar empat daripada lima mempunyai kelayakan lulus di peringkat General Certificate of Secondary Education atau ke bawah, menunjukkan mereka meninggalkan pendidikan pada umur 16 tahun.

Gabungan kesihatan yang tidak sihat dan pencapaian rendah di sekolah meletakkan golongan muda di tahap yang lemah, sekali gus mengurangkan peluang mereka untuk mendapatkan pekerjaan pada masa hadapan.

Ia juga merugikan ekonomi secara keseluruhan, dengan syarikat bergelut untuk mengisi kekosongan jawatan selepas ratusan ribu orang meninggalkan tenaga buruh sejak wabak Covid-19.

Ramai yang tercicir berumur dalam lingkungan 50-an dan awal 60-an mengalami masalah kesihatan.

Dalam belanjawannya pada bulan Mac, Canselor Jeremy Hunt menawarkan berbilion pound insentif untuk membolehkan mereka bekerja semula.

Bagaimanapun, Yayasan Resolusi berkata, tumpuan kepada pekerja yang lebih tua bermakna nasib ramai yang sepatutnya memulakan kerjaya telah berada di bawah radar.

“Kami tidak mampu untuk membiarkan golongan muda yang tidak bekerja kerana masalah kesihatan, kami memerlukan kedua-duanya untuk meningkatkan peluang pendidikan mereka dan memastikan setiap orang mempunyai akses kepada sokongan kesihatan mental yang lebih baik,” kata ahli ekonomi Louise Murphy.

Kajian itu menyatakan tahap keseluruhan ketidakupayaan belia adalah rendah.

Gangguan kesihatan mental yang biasa disebut oleh kebanyakan mereka yang kerap sakit bekerja sebelum wabak itu, mencadangkan jurang pendidikan apabila ia datang untuk mendapatkan bantuan.

Laporan itu akan menimbulkan kebimbangan baharu tentang kesan buruk sekatan Covid-19 terhadap pendidikan golongan muda.

Hampir 80 peratus pelajar GCSE berkata, mereka menderita akademik akibat wabak itu, menurut penyelidikan Pejabat bagi Statistik Kebangsaan yang diterbitkan Jumaat lalu.

Hanya satu pertiga daripada golongan muda di kawasan yang serba kekurangan berkata, pengajian mereka membuatkan mereka bersedia untuk pekerjaan atau pendidikan seterusnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.