nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

New York kediaman popular golongan bilionair

7 JUN: New York City mencatatkan 101 Jutawan daripada 2,640 billionair yang tersenarai Jutawan Dunia Forbes sebagai kediaman utama mereka bagi tahun ini.

Sebelum ini, kota kosmopolitan yang digelar Big Apple itu menjadi hab kediaman teratas bagi golongan hartawan selama tujuh tahun berturut-turut, sebelum dirampas Beijing pada tahun 2021.

Kota kosmopolitan yang digelar Big Apple itu pernah tersenarai menjadi hab kediaman paling tinggi bagi golongan hartawan selama tujuh tahun berturut-turut, sebelum dirampas Beijing pada tahun 2021.

Namun New York City merampas semula tempat pertama pada tahun 2022 dan mengekalkan kedudukan itu pada tahun ini dengan nilai kolektif AS$616.8 bilion (RM2.8 trilion).

Hampir satu perempat daripada kekayaan bandar itu tertumpu kepada Ahli perniagaan, Michael Bloomberg; sosialit, Julia Koch serta pengasas bersama pasaran NFT OpenSea, Alex Attalah dan Devin Finzer.

Hong Kong pula naik ke tempat kedua dengan 70 bilionair tahun ini selepas menambah kediaman pengasas bersama pengendali rangkaian hotel H World Group, Zhao Tongtong dan Ketua Melco Resorts, Lawrence Ho yang mendapat manfaat peningkatan industri pelancongan selepas pandemik Covid-19 berakhir.

Beijing jatuh ke tangga ketiga selepas kehilangan ‘taring’ dari 15 bilionair termasuk bekas pengerusi konglomerat semikonduktor yang disokong kerajaan, Tsinghua Unigroup, Zhao Weiguo yang terlibat dalam kes rasuah.

Pengasas ByteDance dan pemilik TikTok, Zhang Yiming kekal sebagai warga terkaya daripada keseluruhan 68 bilionair yang tinggal di bandar itu.

Selain Beijing, sebuah lagi bandaraya China, Shanghai tersenarai di tangga keempat dengan kehadiran 65 bilionair setelah menerima kemasukan empat hartawan baharu termasuk pengasas permulaan pemanduan autonomi ZongMu Technology, Tang Rui dan Ketua Pegawai Eksekutif Shanghai Chicmax Cosmetic, Lyu Yixiong.

Kota London pula turun satu anak tangga untuk berada di tempat kelima tahun ini dengan 63 bilionair walaupun menerima kehadiran jutawan baharu warga Russia, Alexander Gerko yang mengasaskan syarikat perdagangan algoritma XTX Markets.

Walaupun perang di Ukraine masih panjang dan sekatan Barat terhadap ramai individu terkaya di Russia yang masih berkuat kuasa, perkara itu tidak menghalang Moscow untuk naik satu anak tangga ke tempat ke-6 tahun ini.

Malah penduduk Moscow turut tersenarai sebagai yang ketiga terkaya di dunia secara keseluruhan berdasarkan jumlah nilai bersih 61 hartawan yang memilih tinggal di bandar itu.

Mumbai turut naik satu anak tangga untuk berada di kedudukan ke-7 paling ramai jutawan, dengan keuntungan bersih lima ahli baharu.

Pengerusi Reliance Industries, Mukesh Ambani terus menjadi penduduk terkaya dengan nilai bersih kekayaannya menyumbang 30 peratus daripada jumlah keseluruhan kekayaan 56 bilionair bandar itu.

Bandar Shenzen pula berada di tempat kelapan dengan 54 bilionair sementara Singapura turut tersenarai di tangga ke sembilan selepas menerima kehadiran 46 hartawan termasuk pemilik lebih 100 klinik kesihatan di seluruh Singapura, Loo Choon Yong.

Delhi dan San Fransisco pula masing-masing berada di kedudukan kesepuluh dengan kehadiran 37 bilionair yang memilih menghuni dan mengembangkan perniagaan mereka di bandar berkenaan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.