nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tiada cadangan naikkan harga minyak paket

8 JUN: Kerajaan tidak bercadang untuk menaikkan harga minyak masak peket bersubsidi, namun akan memperkenalkan mekanisma subsidi bersasar selepas sistem Pangkalan Data Utama (Padu) siap sepenuhnya.

Menteri Perdagangan Dalam Negeri dan Kos Sara Hidup Datuk Seri Salahuddin Ayub berkata, langkah untuk menaikkan harga barangan keperluan itu belum sesuai untuk dilaksanakan berikutan rakyat masih bergelut dengan kenaikan kos sara hidup.

Katanya, kerajaan akan memulakan inisiatif pemberian subsidi secara bersasar kepada rakyat kerana kerajaan banyak berbelanja untuk subsidi minyak masak peket dan minyak petrol RON95, misalnya, dan barang subsidi lain.

“Namun, buat masa ini, kerajaan masih mengekalkan subsidi ini demi rakyat. Apabila ekonomi telah pulih, kita wujudkan kembali ekosistem yang sempurna dan juga subsidi disasarkan,” katanya di Dewan Rakyat hari ini.

Beliau menjawab soalan tambahan Azli Yusof (PH-Shah Alam) sama ada kerajaan berhasrat menaikkan harga minyak masak peket bersubsidi sebagai langkah mengurangkan ketirisan, selain membantu peniaga kecil serta menggalakkan persaingan sihat antara pengeluar barang keperluan itu.

Menjawab soalan asal Azli berhubung permintaan tinggi terhadap minyak masak terpakai untuk dijadikan sebagai bahan bakar biobahan api, Salahuddin berkata, ia berpotensi menjadi sumber ekonomi, khususnya bagi suri rumah dan perusahaan mikro, kecil dan sederhana (PMKS).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.