nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Permohonan maaf boleh hapus rasa sangsi

10 JUN : Meskipun permohonan maaf daripada DAP bukan keperluan mendesak, namun ia boleh menghapuskan sebarang kesangsian terhadap ahli UMNO.

Timbalan Presiden UMNO, Datuk Seri Mohamad Hasan berkata, ia merupakan cadangan baik, malah  beliau juga tidak melihat tindakan sayap Pemuda UMNO yang menuntut permohonan maaf daripada DAP adalah kesalahan.

“Saya bila dia minta pandangan berkenaan permohonan maaf yang diminta oleh Pemuda UMNO daripada DAP, tiada salahnya. Saya juga tidak mendesak DAP perlu mohon maaf.

“Bagaimanapun tidak ada salahnya kerana ia adalah satu perkara yang baik. Ini kerana DAP boleh mohon maaf kepada rakyat dan Kerajaan Sarawak. Kalau boleh, dia akan menambah keakraban kerana kita adalah rakan dalam kerajaan Perpaduan ini.

“Ini adalah once for all, menghapuskan syak wasangka dan kesangsian kita antara satu sama lain. Setiausaha Agung DAP, Anthony Loke kata tiada keperluan, itu terpulang pada penilaian masing-masing. Kita tidak mahu isu ini menjadi punca pada keretakan Kerajaan Perpaduan,” katanya ketika ditemui pemberita di Pusat Dagangan Dunia (WTC).

Semalam, Anthony berkata, tiada keperluan parti tersebut untuk memohon maaf  kepada UMNO sebaliknya memohon kedua-dua parti bergerak ke hadapan dengan melupakan sengketa lama.

Jelasnya, kalau parti-parti terus berpolemik kisah silam, ia tidak akan berkesudahan sedangkan kerajaan sudah terbentuk lebih enam bulan dan telah berfungsi.

Dalam pada itu, mengulas mengenai serangan bekas pemimpin UMNO yang dipecat dan pemimpin digantung terhadap UMNO, Mohamad berharap supaya ahli-ahli UMNO membuat penilaian dengan bijak.

“Kita tidak boleh menahan orang daripada bercakap apa jua yang dilemparkan itu, ahli UMNO nilailah sendiri. Orang ramai juga boleh menilai apa jua yang dikatakan. Kita mengamalkan kebebasan bersuara. Mereka yang dipecat itu bukan lagi ahli. Bagi yang digantung pula, terpulang pada mereka untuk bercakap.

“UMNO parti yang berusia, saya jangkakan dan harap ahli-ahli boleh buat penilaian masing-masing. Kadangkala kata yang dilemparkan itu adalah psywar selain untuk melepaskan geram. Saya harap ahli tidak terganggu dengan apa yang dikatakan.

“Kita move forward. Kita tidak mampu lagi untuk berpecah belah, berselisih dan berpuak. Kurangkanlah sindir-menyindir antara satu sama lain. Kalau ada pandangan untuk parti atau mahu menegur parti, gunakan saluran yang sedia ada untuk kita bincangkan dan baiki kelemahan. Kita ini organisasi memang tidak lekang daripada kelemahan,” ujarnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.