nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

‘FELDA dikuatkan hanya melalui UMNO’

18 SEPT : Peranan UMNO kepada Lembaga Kemajuan Tanah Persekutuan (FELDA) dalam menguruskan dan membantu peneroka dalam sosioekonomi sangat besar.

Menurut Pengerusi FELDA, Datuk Seri Ahmad Shabery Cheek perkembangan FELDA sejak awal penubuhannya membuktikan agensi itu begitu dekat dengan UMNO.

“FELDA dikuatkan hanya melalui UMNO bukan parti lain,” katanya sambil  menambah pembangkang tidak mempunyai rekod dalam mempertahankan Felda.

Beliau berkata demikian menerusi program diskusi Isu Penerangan Semasa yang diadakan di Dewan Tun Hussein Onn, Pusat Dagangan Dunia Putra (WTC) Kuala Lumpur, baru-baru ini.

Turut menjadi panel adalah Pakar Perundangan Perlembagaan, Profesor Datuk Dr Shamrahayu Abdul Aziz.

Dalam pada itu, Shabery yang juga Pengarah Komunikasi Strategik UMNO menegaskan sebarang desakan daripada pihak pembangkang untuk menukar FELDA kepada swasta tidak wajar berlaku kerana ia tidak membantu rakyat.

Jelasnya, tindakan pihak pembangkang itu dilihat hanya mahu mempolitikkan isu FELDA malah, mereka sering menggunakan elemen lain seperti agama demi kepentingan parti dan peribadi.

“Ada waktu tertentu ada seorang perdana menteri itu hendak swasta sahaja FELDA. Kenapa FELDA tidak jadi seperti Sime Darby, United Plantations, KL Kepong. Tidak perlu bantu rakyat, kalau ada pemikiran begitu.

“Dalam dunia banyak negara mempunyai sawit seperti Indonesia, Thailand, Colombia, Mexico tetapi mereka tidak ada FELDA. Dalam dunia ada FELDA, ada sawit hanya di Malaysia. Kerana di sini ada UMNO dan Barisan Nasional (BN). Kalau hendak bunuh FELDA mesti bunuh UMNO.

“Dan bunuh UMNO mesti bermula dengan bunuh Presiden UMNO. Ini adalah sebahagian daripada proses yang dimainkan,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.