nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Fasa peralihan monsun akibatkan banjir kilat : MetMalaysia

22 SEPT : Negara sudah memasuki fasa peralihan monsun dijangka berterusan sehingga November yang menyebabkan hujan lebat lebih kerap dan banjir kilat melanda beberapa negeri.

Ketua Pengarah Jabatan Meteorologi Malaysia (MetMalaysia), Helmi Abdullah berkata semasa fasa ini, negara akan menerima tiupan angin lemah dari pelbagai arah di pantai barat dan pedalaman Semenanjung, barat Sabah serta kawasan barat dan tengah Sarawak.

“Kebiasaannya fasa peralihan monsun berlaku antara pertengahan September sehingga November sebelum beralih ke Monsun Timur Laut dan keadaan ini menyebabkan berlakunya kejadian ribut petir dan hujan lebat berserta angin kencang pada waktu petang hingga awal malam selain angin puting beliung dan hujan batu.

“Corak cuaca berpotensi mengakibatkan banjir kilat, tanah runtuh, kepala air, pokok tumbang, panahan kilat dan kerosakan struktur tidak kukuh,’’ katanya, lapor Bernama.

Beliau menasihatkan orang ramai agar sentiasa berwaspada dan berhati-hati dengan berlindung di dalam rumah atau bangunan, meletak kenderaan di kawasan selamat, jauhi rod pengalir elektrik dan struktur tinggi serta tempat takungan air semasa ribut petir.

Helmi berkata ketika ini kebanyakan kawasan perairan negara adalah tenang dan selamat untuk melaksanakan aktiviti di laut namun orang ramai dinasihatkan agar sentiasa peka dan merujuk METMalaysia jika ingin melakukan aktiviti berkenaan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.