nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Lihat prestasi BN di Pelangai, pesan MB Pahang

30 SEPT : Prestasi dan fakta sepanjang Barisan Nasional (BN) memerintah di Dewan Undangan Negeri (DUN) Pelangai perlu menjadi pertimbangan pengundi pada Pilihan Raya Kecil (PRK), 7 Oktober ini.

Menteri Besar Pahang, Datuk Seri Wan Rosdy Wan Ismail mengingatkan pengundi agar tidak mempercayai sentimen atau persepsi yang dicipta pihak lawan sepanjang berkempen.

Malah katanya, kerajaan negeri menjaga kepentingan dan kebajikan rakyat secra keseluruhannya dengan menyalurkan pelbagai bantuan.

“Mereka (pihak lawan) mencipta sentimen atau persepsi ataupun mereka mencipta fitnah kerana mereka tidak boleh berlawan dengan prestasi.

“Prestasi kita dari segi kutipan hasil, bantuan prihatin kepada rakyat mereka tidak boleh melawan kita. Kutipan hasil kita hampir RM950 juta,” katanya.

Beliau berkata demikian ketika berucap pada majlis sentuhan kasih desa Pelangai mini ekspo Pendidikan dan Latihan Teknikal dan Vokasional Malaysia (TVET), Kementerian Kemajuan Desa dan Wilayah (KKDW) dan Keusahawan Desa di Dataran Simpang Pelangai, Bentong, hari ini.

Menyentuh soal salah satu inisiatif yang diberikan kepada rakyat iaitu bantuan kepada jemaah haji, Wan Rosdy berkata bantuan itu akan dinaikkan tahun depan.

“Tahun ini kita beri bantuan sebanyak RM500 kepada jemaah haji, malah kita telah bersetuju untuk naikan kepada RM750 tahun hadapan.

“Dalam bidang pendidikan, kita ada Universiti Islam di Pahang (Universiti Islam Pahang Sultan Ahmad Shah) dan menghantar pelajar untuk menyambung pengajian di Universiti Al-Azhar, Mesir,” katanya.

PRK DUN Pelangai menyaksikan pertembungan tiga penjuru antara calon BN Datuk Amizar Abu Adam, calon Perikatan Nasional (PN) Kasim Samat dan calon Bebas Haslihelmy DM Zulhasni.

PRK itu diadakan susulan kematian penyandangnya, Datuk Seri Johari Harun yang terkorban dalam nahas pesawat di Bandar Elmina, Shah Alam pada 17 Ogos lalu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.