nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Perbelanjaan pengiklanan, promosi dan publisiti Kerajaan Persekutuan

Sepertimana jawapan YAB Perdana Menteri dan Menteri Kewangan semasa Sesi Pertanyaan Perdana Menteri (PMQT) di Dewan Rakyat pada 7 November 2023, Kementerian Kewangan ingin mengesahkan jumlah perbelanjaan Kerajaan Persekutuan untuk kerja-kerja pengiklanan, promosi dan publisiti dalam menghebahkan agenda kerajaan bagi tempoh 3 tahun iaitu 2020 hingga 2022 semasa dua pentadbiran lalu telah mencecah RM700 juta.

Perbelanjaan tersebut digunakan oleh dua pentadbiran lalu untuk menguar-uarkan pencapaian dan usaha kerajaan melalui semua platform media massa termasuk papan iklan (billboard), media cetak, media elektronik (televisyen dan radio) serta media sosial. Kebanyakan perbelanjaan bagi tujuan ini diselaraskan oleh Pejabat Perdana Menteri.

Terdapat lebihan nilai kontrak komunikasi yang dimeterai semasa pentadbiran lalu tidak dibelanjakan pada tahun 2022. Untuk tahun 2023, perbelanjaan komunikasi Kerajaan MADANI setakat ini telah menggunakan hanya sebahagian lebihan nilai kontrak komunikasi pentadbiran lalu iaitu sebanyak RM56.9 juta. Tiada kontrak komunikasi baharu dianugerahkan semasa tahun 2023 oleh pentadbiran Kerajaan MADANI.

Bagi tahun hadapan, pentadbiran Kerajaan MADANI akan mengurangkan perbelanjaan bagi pengiklanan, promosi dan publisiti untuk tidak melebihi RM100 juta iaitu separuh daripada nilai purata perbelanjaan sebelum ini.

Kementerian Kewangan Putrajaya

11 November 2023

Get real time updates directly on you device, subscribe now.